Intel X99 X99-M VP emaplaadi Kasutatud originaal LGA2011-3 LGA 2011 V3 DDR4 128GB USB3.0 SATA3 Lauaarvuti Emaplaadi

€321.72 €402.14
Kättesaadavus: Laos
Sku: m1147

Kategooria:

See on Kasutatud emaplaadi, mis ei ole täiesti uus, nii et pange tähele!Pakend sisaldab: 1 X emaplaadi, 1 X plaat tagasi

Emaplaadi draiver, juhiseid, ja seda saab alla laadida ametlik kodulehekülg emaplaadi.Kui teil on ebaselge, palun võtke meiega ühendust.

Märkus:

Aku emaplaadi fotod eemaldatakse enne shipping, kui aku on keelatud juures CN-post ja kohandatud,aku mudel:CR2032.

Sest see on kasutatud, see on paratamatu, et seal on mõned jäljed kasutada, nagu: märk kruvi, soojust-valamu on nullist, või on USB-pin/pin fan/lüliti pin-painutatud (sa võid õrnalt tagasi murda sõrmedega), kui te küsida emaplaadi uue kontseptsiooniga, ma ei soovita sul seda osta, mine palun otse osta uus!Aga need ei ole tähtis, me veenduge, et emaplaadi 100% ei tööta.

Ostja punktid:

Kõik emaplaadid, kui me katsetatud väga rangelt, saame me teha kindel, et see töötab 100% enne shipping, Kuna emaplaat on täpselt punkt, see on kergesti vigastada saatmise viis ja paigaldus.Tavaliselt Me pack see hästi, et vältida shipping kahjustatud.Aga installimine, see on kõige olulisem tegur emaplaadi küsimusi.Kui on mõni viga, paigaldada, see põhjustab musta -, video-või ei saa boot jne..Nii mõned emaplaadid ei pruugi töötada, kui saavad.Sel juhul, pls ärge võtke meiega ühendust, Meil on heli klienditeeninduse meeskond vastame teile 24 tunni jooksul, Kuni rahuldava lahenduse.

Palun lahkesti aidata, et anda meile teene ja ärge jätke neutraalne või negatiivne tagasiside otse, Tänan oma suurt mõistmist ja abi.

Laevandus ja Maksud

1. Kauba hind või kauba hulka ei kuulu imporditollimakse või muud maksud.Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust kohaliku tolli enne tellimist.Kui teil on mingeid erilisi nõudeid shipping deklaratsioonid, palun andke meile teada.

2.Objekt on veetud tellimuse aadress.Palun veenduge, et jätke kõik saaja andmed (täielik aadress, täielik nimi ja kontakttelefon) õigesti.

3.Me anname teile tõhusa jälgimise numbri.

4.Kui soovite, kiire shipping et, palun valige DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.

Tagastamine ja garantii

1.Kõik esemed, mis on testitud ja on heas töökorras enne saatmist.

2. Kui kuvatakse vale või defektne toode, palun võtke meiega ühendust asendamist või raha tagastamist pärast toote saamist.

3.Iga isiklikud põhjused (mitte-müüja viga) tagastama toetuse, palun võtke meiega ühendust 14 päeva jooksul.Tagastatud tooted peavad jääma nende algne seisukorras, ja tagastamise transpordikulud tuleks kannab ostja.Pärast tagastatud teemad, tagasimakset ei tehta.Ostja on vastutav kahju eest ja kadumise ajal tagasi aja jooksul.Kui toode on kahjustatud ajal tagasi, ostjal ei ole võimalik saada kogu toetust.

4. Pakume kolme kuu jooksul pärast hooldust.Puudusega objektid garantiiperioodi jooksul võib tagastada.Ostja kannab kauba.Palun võtke meiega ühendust tagastamise aadress.Me neid parandada või välja vahetada nii kiiresti kui võimalik.

5. Garantii ei hõlma kaupu, mis on füüsiliselt kahjustatud või erakorraliste operatsioonide (nagu väärkasutus ja ebaõige paigaldamine).

6.Kui ostja osta vale toote, siis tasub kõik kauba-ja tasuma 15% teenustasu.

Tagasiside

Teie tagasiside on meile väga oluline.

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun võta hetk, et jäta meile positiivset tagasisidet ja 5-tärni kommentaare.

Kui teil on mingeid muresid või küsimusi seoses meie üksused, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne kommentaar.Usaldage meid, mis Vastavad kõigile teie rahulolu on meie eesmärk, me oleme alati siin, et pakkuda teile parimat teenindust.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Maksimaalne Operatiivmälu Võimsus 128 GB
Kiibistiku Tootja Intel
PCI - E standardid PCI - E 3.0
Toeta USB Tüüp USB 3.0
Kiibistik Intel X99
Sadamad PUUDUB
Ladustamine Liidese Tüüp SATA 3
Pardal Pistikud & Header 24-pin voolu Pistik
Kasutus-Stsenaarium Mäng, Heli Ja Video, Leibkonna, Asukoht
Arv PCI 0
Koos CPU No
Tagumise I/O Pordid 1x RJ45
Päritolu Mandri-Hiina
Spetsiaalne Funktsioon PUUDUB
Protsessor ühilduvus Intel Pentium
Toetatud RAID no
Kujutegur CeB, Micro-ATX
Pesa Tüüp LGA-2011-3
Pardal LAN 1x RJ45
Brändi Nimi Hongcuski
Toetust Mälu Tüüp DDR4
Kvaliteet, Sertifitseerimine ce
Pakett No
Mälu channel Topelt
Taotlus Desktop
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted