Reisi Voodipesu Komplekt Hotell 3tk/4tk Komplekt Pehme Voodi Katab Reisi Magab Leht Naha-sõbralik Hingav Padjapüür Telkimine

€7.39 €14.78
Kättesaadavus: Laos
Sku: m1154

Kategooria:

Kogemus mugavust meie õrn ja pehme reisi voodilinad, mille eesmärk on tõhusalt ima higi ja hoiab sind jahe kogu öö.Lihtne kaasas kanda ja salvestada, meie lehed tulevad erinevaid stiile ja on laialdaselt kasutatud matkadel hotell jääb.

Ühtse kolm rõivakomplekti: Padjapüür suurus: 50*80CM*1/19*31IN

Tekk katab suurus: 160*230CM*1/63*90IN

Lehe suurus: 180*230CM*1/71*90IN

Topelt nelja-osaline komplekt: Padjapüür suurus: 50*80CM*2/19*31IN

Tekk katab suurus: 220*230CM*1/86*90IN

Lehe suurus: 220*230CM*1/86*90IN

Ulatus kasutamine: reisimine ja mängi

Materjal: mitte-kootud kangast

Nimekiri:

reisi voodi lehed*1 set

Vaata rohkem toote detailid

1.Hea Kvaliteet: Meie reisi voodipesu on valmistatud kõrge kvaliteediga ja mitte-kootud kangast, mis on nii õrn ja pehme, pakkudes mugavat ja naha-sõbralikud magab kogemus, mis on vastupidav ja kauakestev.

2.Tegelikult imab higi: Nautida kosutava une kuhu minna meie reisi voodilinad, et pakkuda väga hea õhu läbilaskvus, ima higi tõhusalt ja hoida ära soovimatu lõhna buildup, jättes teile tunne puhastada igal hommikul.

3.Vaevatu Hügieen: individuaalne pakett, meie reisi voodilinad on lihtne kaasas kanda ja salvestada, tagades puhtuse ja reisida.Lihtsalt paljastama neid ja panna neid iga voodi või diivan mugav ja hügieeniline magada.

4.Mitme valiku: Nautige vabadust valida erinevaid stiile ja suurusi meie reisi voodilinad.Alates twin kuningas, meil on oma voodi, kaetud!Meie lihtne ning elegantne disain sobib erinevatele keskkondadele.

5.Reisi Mugavust: Tõsta oma magav kogemus reisida laialdaselt kasutatavate reisi-voodipesu, ideaalne kämping, hotell jääb, ärireisi või külastuste massaaž ilusalongid ja spaad.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Mudeli Number Reisi Voodipesu
Materjal Polüester / Puuvill
Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine Kodu
Muster Tüüp Mirco Fiber
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted