3D Printerid, Tarvikud, Tasandamine Andur Määrata Väike-3D Printer Voodi Leveler Multifunktsionaalne Originaal Uuendada Touch Kit Auto Voodi

€15.73 €43.69
Kättesaadavus: Laos
Sku: m14391

Kategooria:

Kogemusi rohkem stabiilne ja täpne 3D-printimine meie Voodi Tasandamine Andur.Ere punane värv on lihtne kohaldada ja andur on piisavalt hele, et teha ümber.Ideaalne lai rakenduste 3D-printimine maailma.

Kirjeldus:

Nimi: 3D Printer Voodi Tasandamine Andur

Materjal: Alumiinium Sulamist+ABS

Värv: Must

Pakkeleht:

1 Komplekt 3D Printer Voodi Tasandamine Andur

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Laialdane: Parandada oma 3D-printimine töökäik koos meie voodi tasandamine andur.Mõeldud pingutusteta voodi tasandamine, siis on see väga sobib kõige 3D printerid ja mugav emaplaadid versioon 2.4.7. Ära oma laia rakenduste jaoks sujuvam, tõhusam printimine kogemus.

2.Parema Täpsusega Saavutada: See voodi tasandamine andur on valmistatud kõrge kvaliteediga ABS ja alumiinium materjalid, mis on kulumiskindel ja vastupidav.Samuti funktsioone silikoon kummist padi, mida saab tõhusalt vähendada vibratsiooni ja müra printer, mistõttu on see stabiilne ja täpne.

3.Lihtne Kasutada: Meie Voodi Tasandamine Sensor tagab pisikesteks täpsus voodis tasandamine.3D touch struktuuri ja kolm paigaldusklambrid, see on kompaktne ja lihtne kohaldada erinevat 3D printerid, sujuvus ja parandada trükikvaliteet.

4.Muretu Kalibreerimine: Hoidke oma printer tasandil vaevata meie voodi tasandamine andur.Ei ole vaja tasandil regulaarselt, see on lihtne paigaldada ja kohandada oma ereda punase värvi ja suurte alumiinium pähkel.Sul on muretu kalibreerimine kõik teed.

5.Lihtne Voodi Tasandamine: Meie voodi tasandamine andur uhke väike ja kerge ehitada, mistõttu on vaevatu teha ümber kõikjal, igal ajal.Selle kompaktne disain tagab minimaalse ruumi kasutamine, mistõttu on ideaalne väljas kasutamiseks.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Brändi Nimi tmddotda
Toote Tüüp Auto Ise Tasandamine Andur
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted