Auto Pintslite Duster Ergonoomiline Nurgas Tolmu Harja Sügav Puhastus Sõidukite Puhastus Tarvikud Kliimaseade Vent

€2.88 €5.77
Kättesaadavus: Laos
Sku: m340834

Kategooria:

Puhasta oma auto interjööri vaevata meie multifunktsionaalne pintsel tolmu autodele.See on lihtne kasutada ja mitte ainult võib see olla kuivaks pühkida, kuid see jätke ka oma punkte nii puhas, nagu uus.Öelda ei tolmu ja hoida teie auto laitmatu meie auto interjöör tolmu harja!

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Multi-funktsionaalne pragu puhastushari

Materjal: Käepide: PP, Harjased: mixed fiber

Suurus: umbes 13.5*10*2.5 cm/5.31*3.94*0.98 tolli

Värv: must

Kasutamine: auto ja kodu kahesuguse kasutusega

Omadused: märg ja kuiv, ei ole lint, täielik puhastamine

Pakkeleht:

1tk*Auto salongi puhastamine pintsel

Vaata rohkem toote detailid

1.Multifunktsionaalne Puhastamine: Tõsta oma auto puhastus rutiinne meie tolmu harja, mis on spetsiaalselt projekteeritud, et eemaldada sügavalt juurdunud tolmu ja plekke raskesti ligipääsetavates piirkondades, nagu pragudeta, kliimaseade tuulutusavad, klaviatuur ja auto interjöör, mistõttu on mitmekülgne ja oluline vahend tõhusa puhastamise.

2.Mitmekülgne Pintsel: See auto salongi puhastamine pintsel võib olla ka märg pühkida, mitte ainult võib see olla kuivaks pühkida.See on võimalik kohandada eri puhastamist vajab, kas märg või kuiv, ja hoida oma asju vaadates on hästi hooldatud ja uus.

3.Ergonoomiline Disain: mugav käepide see auto tolmu pintsel sobib palm teie käsi, mistõttu on lihtne käsitseda.Ergonoomiline disain takistab küljest väsimus ja tagab pingutusteta puhastamise, säästes aega ja energiat.Upgrade oma auto üksikasjalikult mängu meie kiusame tasuta ja tõhus pintsel.

4.Tugev ja Õrn: Meie tolmu harja auto on meisterdatud PP materjal ja omadused vastupidav nailon hari peas.See tagab see on pikaajaline ja ei ole kergesti deformeeruda, jäädes samal ajal õrn esinemised ja täiuslik puhastamiseks auto interjöör.

5.Saavutada Täiuslik Puhastus: hüvasti, et tolm ja mustus, mille see revolutsiooniline auto tolmu harja!Tema pehme, paindlik harja pea saab sügav puhas pragudeta ja nurgad kahju tegemata.See duster auto pintslite puhastamiseks on kindel, et jätan oma sõiduki vaadates näeb see lihtsalt rullitakse müügi-pood!

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Materjali Tüüp Käepide
Erilised Omadused Scratch Free Duster
Toote Tüüp Käsnad, Pajalapid & Harjad
Toote Kõrgus 2.5cm
Kirje Pikkus 13.5cm
Toote Laius 10cm
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 55g
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted