Auto Katmine Kummist Riba Suurus Ümbritseva Ees Ja Taga Lip Esilaterna Lünk Täita Kummist Ribad Kaldu T - Kujuline Laminaat

€4.60 €7.67
Kättesaadavus: Laos
Sku: m343320

Sildid: auto katmine

Kategooria:

Auto Katmine Kummist Riba Suurus Ümbritseva Ees Ja Taga Lip Esilaterna Lünk Täita Kummist Ribad Kaldu T - Kujuline Laminaat

❣️TOOTE - auto kummi tihendi riba võtab unikaalne T-kujuline disain täiuslik lõhe välimine paneel auto, parandada tihendus jõudlust lõhe auto paneel, tee aken sulgeda tihedamalt ja vähendada sõidu müra.

❣️VASTUPIDAV MATERJAL - auto ilm ribad on tehtud isekleepuv materjal, mis on soojuse-vastupidavad, külma-vastupidav, kulumiskindel, vananemine-vastupidav, veekindel, jne.T-tüüpi auto kummi tihendi riba võtab topelt-kiht liimi, mis ei ole lihtne kukkuda ja on vastupidav.

❣️LIHTNE PAIGALDADA - Pitsat isekleepuv lint, lihtne paigaldada.Teil on vaja ainult puhastada uksed ja aknad, mida te kavatsete jääda, siis rebige kaitsekile, ja stick see sujuvalt äärel uksed ja aknad, ja saab kiiresti installimine lõpule viia.Meie akna weatherstrips on tasuta lõigata, saab lõigata parajaks vastavalt oma vajadustele.

❣️VÄGA RAKENDUSED - Kummist strippar sisekujundus sobib kõige autod, veoautod, Maasturid, jne., ja saab kohaldada aknad, ees ja taga esiklaasid, jne.T-ribad paremini sobib teie windows ja auto.

❣️KLIENDITEENINDUS - Me oleme pühendunud teenindavad ostjaid.Kui sul tekib mingeid probleeme ajal shopping protsessi, palun võtke meiega ühendust.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Erilised Omadused Auto esitulede Kummist Tihendi Riba
Materjali Tüüp Kummist
Funktsioon Auto Ukse Tihend Heliisolatsioon Weatherstrip
Mudeli Nimetus H002
Kirje Pikkus 5m
Toote Tüüp Täidis, Liimid & Hermeetikud
Väline Testimine Sertifitseerimine CCC
Toote Kõrgus 0inch
Värv Must
Toote Laius 0inch
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 0.23kg
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted