Auto Rehvi Quick Spray Lakk Auto Nano Keraamiline Kate Auto Rehvi Värvi poola Vaha 300ml kauakestev Rehv Kate Vaha

€7.38 €14.77
Kättesaadavus: Laos
Sku: m356735

Kategooria:

Bullet Punkte:

1.Enam Rehvi Elu: hüvasti mustuse, pori ja prahi buildup meie auto rehvi sära, mis loob kaitsva barjääri, tagades rehvid toimivad hästi ja sära 6-12 kuud, kuni pikendada nende eluiga.

2.Sügav Levik: See auto rehvi sära võib tungida sügavale rehvi, taastamine, särav, märg läige rehvid, mis kestab nädala.See sisaldab rafineeritud läike tõstjaid, mis kaunistab teie rehvi ja muuta see otsima nagu uus.See on ka lihtne kohaldada, millel on toitev sprayable valem, mis kaitseb teie rehvid pleegib.

3.Mitmel Eesmärgil: Kogemus elujõudu, läikiv sära oma auto kummi osad meie tire shine.See on väga lihtne rakendada valem annab kauakestva kaitse ja sobib sedaanid, veoautod, pickup, ja mootorrattad.Kasutada seda mis tahes kummi töö sees või väljaspool teie sõiduki.

4.Praktiline Funktsioon: kaitsta oma auto rehvid kahjulik mõju päike meie tire shine.Tema võimas funktsioon hoiab ära pleegib, lõhenemist ja värvimuutus, pakkudes pikaajalist kaitset.See on praktiline ja mugav lahendus hoiab oma rehvid otsin uusi ja läikiv.

5.Tõhus Mustuse Ennetamine: Oma rehvid väärivad parimat kaitset karmi keskkonna elemendid.Meie tire shine tagab kauakestva sära libise tunne, aidates vältida meelitada uusi mustuse ja tolmu, mistõttu on lihtsam puhastada ja säilitada oma rehvid.Ärge kompromissi kvaliteedi.

Kirjeldus:

Meie tire shine spray on ideaalne lahendus, mis võimaldaks oma rehvid toimivad hästi ja sära nagu uus!Lihtsalt sprayable ja laialdaselt kasutada, see on praktiline ja mugav.Selle non-slip tunne, tagab turvalisuse sõidu ajal.Uuendada oma rehvid täna meie hämmastav tire shine spray!

Kirjeldus:

1. Nimi: Auto Rehvi Sära

2. Net Sisu: 300ml

Pakkeleht:

1 * Auto Rehvi Sära

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, võib esineda värvi erinevusi toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga toote suurus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Mudeli Number Auto Rehvi Spray Lakk
Toote Maht 300ml
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 320g
Erilised Omadused Kauakestev Auto Rehvi Poleerimisvedelikuga
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted