30ml Auto Rooste Eemaldaja Pihustatud Metall-Kroom Värvi Puhastaja Autode Hooldus Raua Pulber Puhastus Rooste Eemaldaja pritsimisvedeliku

€4.42 €6.50
Kättesaadavus: Laos
Sku: m358388

Kategooria:

Metallist Päästa Rooste Eemaldaja kergesti lahustab rooste auto või veoauto, jättes vaadates puhas ja täiesti uus.Koos kaitse seaded keskkonnasõbraliku kasutamine, see toode on täiuslik lahendus mis tahes rooste probleem.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Auto Rooste Eemaldaja Spray

Kogus: 30ml

Kaal: 50g

Pakendi suurus: 3x3x11cm | 1.18x1.18x4.33 cm

Toote suurus: 2.8x2.8x10.8cm|1.10x1.10x4.25 tolli

Toodete Nimekiri:

1 x Auto Rooste Eemaldaja Spray

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Rooste Eemaldamise Funktsioon: meie Auto Rooste Eemaldaja Spray taastab algse ilu oma metallpinnad, kaotades rooste, oksüdeerumise, ja udu.Kogeda rahulolu, puhas ja läikiv auto meie rooste eemaldamise funktsioon.

2.Täiustatud Sära Efekt: Muuta oma sõidukist läbi roostetanud, et taastada kergust.See spray vaevata lahustab rooste ja pakub poleeritud, läikiv viimistlus.Oma auto särama nagu uus ei ole aega.

3.Vastupidav Kaitse: Meie Auto Rooste Eemaldaja Spray läheb rohkem kui lihtsalt rooste eemaldamiseks, sest see loob kaitsva kilbi vastu oksüdatsiooni kuud.Õhuke vaha film vasak taga tegutseb barjäär, mis takistab rooste reoccurring, tuues teile kauakestev kaitse ja meelerahu.

4.Keskkonnaohutu: See spray on ohutu kasutada mis tahes metalli pinnale, kuna see sisaldab täiendatud kerge valem, mis on õrn ja ohutu keskkond.Tõhusalt eemaldab rooste ja taastab algse läike teie autole.

5.Ulatuslik Kasutamine: Ära lase rooste kahjustada teie auto, veoauto või MAASTUR.Meie spray töötab imet tahes metalli pinnale, mis pakub mitmekülgne kasu taastada läige pikaajalise kaitse.Hüvasti rooste ja nautida sile, läikiv sõita lihtsalt.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted