Auto Pesta Harja Pehme Harjastega Puhastus Autot Pesta Harja Pea Voolik Manusega Eemaldatav Masti autopesula Seadmed Auto Rv Maastur

€24.96 €49.93
Kättesaadavus: Laos
Sku: m366101

Kategooria:

Bullet Punkte:

1.Mitmekülgne puhastushari: See auto pese pintsel on ideaalne kõik-ümber puhastushari, mis pakub põhjalikku puhastamist oma auto, veoauto, RV, paadi, või kodu.See lihtsalt jõuab iga nurga ja pragu oma pehmed harjased ja ergonoomiline käepide.

2.Õrn Puhastamine: Meie harja pea on pehmed harjased ei kriimusta teie auto värvi, kergesti eemaldades mustuse ja tolmu, säilitades samal ajal oma auto sära ja ilu.

3.Töökindlus: See auto pese pintsel on valmistatud tugevast PVC materjalist, mis tagab pikaajalise tulemuslikkuse ja usaldusväärsuse.See on vastupidav ja ei ole lihtne deformeeruda või kukkuda, nii et saate puhastada oma auto enesekindlalt ja rahulikult.

4.Reguleerige Vee Voolukiirus: See auto pesta harja saab reguleerida vee vooluhulka ja rõhku, et kohaneda erinevate puhastamist vajab, kas teil on vaja pesta auto, windows või terrass.

5.Ulatuslik Kasutamine: See auto pesta harja pea saab kasutada puhastamine/pesemine autod, paadid, maja vooder, lume eemaldamine, ja mida rohkem!Samuti võib see olla seotud mis tahes standardi masti jõuda sõiduteele, tekkide, põranda, terrass, vannituba, dušš, päikesepaneelid.

Kirjeldus:

See lihtsalt jõuab iga nurga ilma kriimustada oma auto värvi.Võsa on vastupidav ja ei ole lihtne deformeeruda või kukkuda, mistõttu on see ideaalne igapäevaseks kasutamiseks.Parandada puhastamise tõhusust ja tulemuslikkust, eriti reisi haagissuvila, MAASTUR, kabriolett, ja veoauto omanikud.

Kirjeldus:

Toote materjal: ABS+PVC

Toote kaal: 750 grammi

Toote mõõdud: kogupikkus 160CM, harja pea 10 cm pikk, 4 cm laiad

Nimekiri:

Harja pea x 1tk

Veetoru vahetus x 1tk

Rod x 4 punktides

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Toote Kaal 750g
Erilised Omadused Usaldusväärseid Tulemuslikkuse
Materjali Tüüp ABS+PVC
Elemendi Läbimõõt 0.00inch
Toote Kõrgus 10.1cm
Toote Laius 25.4cm
Päritolu Mandri-Hiina
Kirje Pikkus 160cm
Toote Tüüp Käsnad, Pajalapid & Harjad
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted