Auto Scratch Remover Vaha Auto Kere Ühend Puhastus Komplekt Poleerimine, Lihvimine Kleebi Värvi Hoolikalt Anti Scratch Vaha Auto Tarvikud

€7.50 €15.01
Kättesaadavus: Laos
Sku: m367049

Kategooria:

Bullet Punkte:

1. Saavutada Auto Viimistlus: Uuendada oma auto välimus meie ideaalne lahendus, auto scratch remover.See eemaldab värvi laigud ja takjaid ja eemaldab pind oksiid film.

2. Ohutu ja Õrn: See auto scratch remover ei reageeri auto värvi, nii et see ei mõjuta algset värvi oma auto, mille saab taastada läike teie autole.

3. Sõiduki Säilitamine: Meie auto scratch remover ei midagi enamat kui lihtsalt kõrvaldab kriimud.Samuti annab see kauakestev, kaitsev kate, mis kaitseb teie sõiduki pinnad.

4. Multifunktsionaalne Kasutamine: Meie Auto Scratch Remover mitte ainult eemaldab kriimustused ning taastab sära, kuid toimib ka revolutsiooniline valem, et määrata hazed pesuseade ja koltunud tagatuled.

5. Vaevatu Kriimustuste Eemaldamine: Saavutada kriimustada-tasuta lõpeta muretu meie auto scratch remover.Lihtsalt kohaldada lahendus on terry rätik või riie microfiber, ja hõõruda ringikujuline liikumine.

Kirjeldus:

Tutvustame meie Auto Värvi Kriimustuste Eemaldaja!See valem eemaldab pind oksiid film & ei jäta mingit muud värvi.Samuti kaitseb muude tahkete pindade auto & saab parandada koltunud valdkondades.Kasutada ringikujuline liikumine optimaalsete tulemuste saavutamiseks.Suurendada oma auto välimust juba täna!

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Auto nullist remont vahend

2. Värv: Must

3. Funktsioon: auto nullist remont esindaja

4. Maht: 300ml/10.58 oz

Pakkeleht:

Auto Scratch Remover*1

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Mudeli Number Auto Scratch Remover
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Toote Maht 300ml
Päritolu Mandri-Hiina
Erilised Omadused Kiire Scratch Remover, Ohutu ja Õrn
Toote Kaal 310g
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted