Ratta Polish Spray Velje Poleerimine Taastavat Auto Üksikasjalikult Asjade Ratta Taastamise Puhul Istme Taga Armatuurlaud Välimine/Sisemine

€5.62 €15.62
Kättesaadavus: Laos
Sku: m380119

Kategooria:

Taaselustada vaadata oma rehvid meie kõrge valem ratta taastavat.Efektiivselt kaitseb ja hoiab ära kuivaks ja pleegib, et anda oma sisemise ratta elu.Ideaalne rehv taastamiseks.

Kirjeldus:

Nimi: Auto-crystal katmine vedelik

Net sisu: 30ml/100ml

Kaal: umbes * 36g/110g

Kõlblikkusaeg: 3 aastat

Toote Mõõdud:

30ml: umbes 4.3*1.26 tolline/11*3.2 cm

100ml: umbes 6.5*2,7-tolline/16.5*7cm

Pakkeleht:

1tk * Ratta Polish Spray

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Uuendada Rehvid: Kogemus ümberkujundamine teie kulunud rehvid koos meie ratta taastavat.See kõrvaldab niiskuse ja rasva, taastada nende läike ja värvi; samas ka vältida pragusid ja kulumist.

2.Revolutsiooniline Valem: See ratas taastavat suudavad tungida sügavale pindade oma rattad ja vormi kaitsva kihi, mis on ohutud keskkonnale.Ta on kõrge valem, mis on õrn oma rattad ja karmid mustuse ja saasta vastu.

3.Säilitab Rattad ja Värvi: Tõsta oma sõiduki esteetika meie erandlik ratta taastavat.See toode mitte ainult ei taastab ja kaitseb ratast, kuid suurendab ka nende sära.Vältida kuivust ja pleegib, kaitstes auto sisustus jaoks muljetavaldav ja kogenud vaata.

4.Tagatud Ratta Restaureerimise: Hoidke oma auto veljed puhtad, taastades nende sära ja parandab sõidu ohutust koheselt, meie uuenduslik ratta taastavat.Tee autode hooldus lihtne ja vaevatu, ja võtta oma treening järgmisele tasemele.

5.Laialdaselt Kohaldatav: Anna oma väsinud, kulunud rattad, uue rendilepingu elu see mitmekülgne ratta taastavat.Alates kabriolett katuste kaitserauad ja rohkem, tema lihtne-kuni-kasutada valemit ei jäta oma ratast vaadates täiesti uus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted