360ML Mootori katalüsaator Puhtama Mootori Süsiniku Tagatisraha Eemaldada Auto Kütuse Aare Bensiini Lisaaine Puhastamise Tarvik

€13.48 €22.47
Kättesaadavus: Laos
Sku: m380752

Kategooria:

Bullet Punkte:

1.Tõhus Õli Kasutamine: Meie Suure Läbisõidu Cleaner aitab teie sõiduki muutunud rohkem õli-tõhus täielikult laguneb nafta ja vähendab õlikulu.See võimaldab energiasäästu ja kulutõhus sõidu kogemust, olles samal ajal ka keskkonnasõbralik, vähendades heitkoguseid.

2.Kaitsta Oma Rahakott: Suure Läbisõidu Cleaner aitab teil vältida suuri hoolduskulusid, pikendades eluiga teie sõiduki õlipump.See hoiab ära õli pumba rikete vähendades vananemise määr õli ja kaitsta õli pumba kulumist.

3.Mootori Kaitse: Meie Suure Läbisõidu Cleaner on mõeldud, et eemaldada süsinikku hoiused, mis takistab mootori kasutegur, mille abil vähendatakse õli, mis majanduse.Selle järkjärguline puhastus meetmed aitavad kaitsta teie mootori süsteemi, ja pärast seda ühe ringi, märkad suurendada jõudlust.

4.Müra Vähendamine: Suure Läbisõidu Puhtamaks, parandab mootori tööd ja vähendab müra, mis omakorda on parandanud sõiduki käivitamis-ja sujuvama sõidu kogemusi.

5.Suurem Tõhusus: Suure Läbisõidu Cleaner optimeerib teie mootori puhastamine see, vähendada õhu vastupidavad ja suurendada võimsust.Oma sõiduki muutub paindlikumaks erinevate teeoludega, andes sulle kõrgenenud sõidu kogemusi võimsust suurendada.

Otsin usaldusväärset lahendust, et eemaldada süsinikku võlgnevused teie auto?Otsida enam kui meie Süsihappegaasi Cleaner Lisaaine!Meie valem täielikult laguneb nafta ja vähendab siseõhu vastupidav, mis aitab vähendada müra ja parandada üldist sõiduki jõudlust.Hüvasti ärritav süsiniku akumulatsiooni ja nautida sujuvam, vaiksem sõita meie võimas lisaaine.

Kirjeldus:

Nimi: Kõrge Läbisõit Cleaner

Võimsus: 60ml/Tükk

Kogus: 6 tk

Kõlblikkusaeg: 3 aastat

Kohaldamisala: Kõiki sõidukeid saab kasutada

Kasutamine Tsükkel: Kasutada iga 5000 km

Pakkeleht:

1 Karp Kõrge Läbisõit Cleaner

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Erilised Omadused Auto Puhtamaks Lisaaine Süsiniku Eemaldaja
Materjali Tüüp Vedelik
Toote Maht 60mlx6pcs
Mudeli Nimetus Mootori Puhastaja Lisaaine
Söödalisandi Tüüp Kütuse Lisandid
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi Goxfaca
Toote Tüüp Lisandid
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted