Rooste Eemaldaja Spray Autod Rauast Eemaldada Auto Üksikasjalikult Eemaldada Raua Osakesed Auto Värvi Mootorratas RV & Boat

€3.98 €9.05
Kättesaadavus: Laos
Sku: m382470

Kategooria:

Kirjeldus:

Auto Rooste Eemaldaja Spray koheselt võlakirjad, mille rooste ja muudab selle mitte-roostetamine, korter must paintable pinda ja takistab tulevikus rooste.See säästab vaeva, rooste lihvimine kogu tee alla paljas metall.

Koheselt muundab rooste kaitstud, paintable pinnale.

Hoiab ära tulevikus rooste.

Mis Tahes Nurga Spray.

Parimate Tulemuste saavutamiseks - Spray on pidev edasi-tagasi liikumine, veidi kattuvad iga insult, Hoida saab liikumise ajal pritsimine.

Omadused:

Nimi: Auto Rooste Eemaldaja Spray

Kogus: 30ml

Nimekiri:

1 * Auto Rooste Eemaldaja Spray

1 * pintsel

Vaata rohkem toote detailid

1.【Nr Mehaanilised Operatsiooni】, mis Aitab eemaldada raud (III) oksiid osakeste sõiduki värvi ilma mehaanilise töö.Kui Aadama Raua Eemaldaja tabab oma värvi, see loosens osakesed, mis võimaldab teil loputa neid maha lihtsalt ja ohutult.

2.【Ohutu ja Keskkonna】Meie auto rooste eemaldaja spray on ohutu keskkonnale, see on loodud säästva kasutamise, vähendab hõõrdumise ja soojuse tavapärase kasutuse käigus, ning ei põhjusta kahju või plekke.

3.【Energiasäästu】rooste eemaldaja saab kiiresti puhastada plekke metallist riistvara, pähklid ja muud raud-tarvikud.Pärast oodanud paar minutit, seda võib puhastada kergelt harja lisatud pintsel, mis säästab inimeste energia.

4.【Mitmeotstarbeline Kasutamine】auto rooste eemaldaja spray mitte ainult ei saa kasutada väljaspool autot, aga ka paljudes valdkondades (nt autod, jalgrattad, ja tehased.

5.【Täielikult Peatada Roostetamine】pöörduda otse rooste jäädavalt pildista rooste ja vältida rooste levikut.High-tech pinnavärvi tugevdatud epoksü, et tagada suurepärane haardumine ja vastupidavus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted