Mugav Disain, Multifunktsionaalse Kokkupandav Universaalne Paigaldamiseks Inimeste Kesksemaks Disain Reisi Sõjalise Telkimine Koolitus

€12.28 €21.53
Kättesaadavus: Laos
Sku: m396387

Kategooria:

Omadused:

* Keskkonnasõbralik materjal: Valmistatud materjalidest, mis on keskkonnasõbralik, selle tagaistme kopp on vaba mis tahes lõhn, toksilisuse ja saaste.

* Mugav ja kaasaskantavate disain: Koos oma inimese-keskne projekteerimine kokkuklapitavad kopp on lihtne teha ja ei võta palju ruumi.See on mitmekülgne tööriist, mida saab kasutada mitmesugustel eesmärkidel ajal väljas tegevusi nagu telkimine, matkamine, kalapüük ja puhastamine.

* Stabiilne ja spill-resistant: Tänu oma tugev konstruktsioon, seda kokkuklapitavad kopp on mõeldud juhuslike lekete isegi siis, kui on täidetud veega.Plating käepide tagab kindla haarde, mis ei tõsta vette.

* Kokkupandav ja ruumisäästlik: See kokkuklapitavad kopp saab kergesti voltida, kui seda ei kasutata, võimaldab mugav ladustamise ja transpordiga.See võtab minimaalselt ruumi, mistõttu on ta ideaalne reisimiseks ja väljas seiklusi.

* Lai valik rakendused: See mitmeotstarbeline tagaistme kopp sobib erinevate stsenaariumide.See toimib auto ilu-aksessuaar, must-on kirje reisijatele, kalapüügi harrastajatele, õpilaste osalemine väljas tegevuse, sõjalise telkimine koolitus, paadisõit ja palju muud.See on oluline töövahend kõigile, kes tihti osaleb tegevuses, mis valdkonnas või läheb reisile.

Tehnilised andmed:

*Osa Nimetus:Kaasaskantavad Universaalsed Kokkuklapitavad Kopp

*Materjal:600D Oxford riie +Veekindel kate

*Suurus:Nagu näitab

*Värv:Sinine

*Universaalne Paigaldamiseks:JAH

*OEM Number:/

*Paigaldamiseks:Väljas telkimine,Kalastamine,matkamine, ja puhastus

Pakendi Sisu:

1* Kokkuklapitavad kopp

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted