Kinga Whitener Kohta Tossud Valgendav Multifunktsionaalne Valgendav Kreem Kingad Whitenings Cleansing Gel Kinga Puhtama Valge

€3.74 €5.34
Kättesaadavus: Laos
Sku: m404746

Kategooria:

Taaselustada oma vanad tossud meie kinga whitener!Meie õrn valem tungib sügavalt, et eemaldada mustus, muru plekid ja inetu märgid, jättes oma kingad vaadates nagu uus.Ohutu kasutamise kohta spordijalatsid, lõuend kingad, ja isegi nahast kotid ja auto interjööri.Vastupidav ja tõhus.

Kirjeldus:

Kirje tüüp: kinga cleaner

Maht: 100 ml/3.4 vedeliku untsi

Kõlblikkusaeg: 3 aastat

Funktsioon: Puhastamine, whitenings

Sobib: sport kingad, tennised, võimlemine, jalatsid, riie kingad jne.

Toodete Nimekiri:

Valge Kets Cleaner *1

Vaata rohkem toote detailid

1.Vaevatu Taaselustamine: Vaevata eemaldada mustuse ja plekid oma valged kingad, seda puhtam ja lisas, plekieemaldajad.Jätke oma kingad vaadates nagu uus nagu päev, sa ostsid nendega ilusti värskeks viimistlus, mis lisab puudutus klassi kõik riided.

2.Plekk-Võitlus Tegevus: Kogemus võimu tõhus plekkide eemaldamine koos meie valged kingad puhastaja, mis kasutab veevaene puhastusvahendeid ja läbida ained sügavalt kõrvaldada kangekaelne plekke.

3.Füüsilised Valem: Kasutades meie õrn ja ohutu valem, meie valged kingad puhtamaks saab kiiresti omakorda "must" kingad arvesse "valge" kingad ainult ühe minuti jooksul, ilma et see põhjustaks kahju, et teie kingad või käed.

4.Lihtne Kasutada: Eemaldada plekke põhjustatud mustuse, rohu-ja inetu märgid selle lihtne-to-use valged kingad puhtamaks.Lihtsalt kasutage käsna kohaldada stain remover otse oma kingad ja liiguta seda edasi-tagasi.Teie kingad näevad välja sama head kui uued minutit.

5.Lai Valik Kasutusalad: Hoidke oma väikesed valged kingad otsin särav iganes sa minna see kompaktne puhtamaks.Suur nahast, spordijalatsid, lõuend kingad, ja auto interjööri.Puhastab reisi kingad kergust ning jätab neile vaadates täiesti uus.Lihtsalt pihustada, puhastada, ja mine!

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Mudeli Number Foam Cleaner
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht Puhastusvahendid
Erilised Omadused Kinga Whitener
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted