Mere juhtmed Vent Kate Nailon Mere Voolik Ventiili Katta Kõik Selleks UV-kindel Traadi ja Kaabli Kate Vee Ja Õhu Väljalaskeavad

€2.98 €5.96
Kättesaadavus: Laos
Sku: m484584

Kategooria:

See Mere juhtmed Vent Kate on väga vastupidav ja eksponeerib tugev sitkus tollitõkendi ja kaitsta juhtmed.See on lihtne kasutada, isegi algajad võivad teha seda iseseisvalt.See takistab vee kahjustusi ja on ideaalne juhtmed kaablid ja juhtmed.Kaitsta oma juhtmed see kõrge kvaliteediga vent kate.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Mere Traat Kate

Toote Materjal: Nailon

Toote kaal: umbes 20g

Toote suurus: umbes 7.3 * 6.5 * 2.6 cm (2.87 * 2.55 * 1.02 tolli)

Pakkeleht:

Mere Traat Kate * 1 (ilma kruvideta)

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kulumisele Vastupidav Materjal: Meisterdatud vastupidav nailon materjalist, meie mere anduri juhtmestik kate on ehitatud viimase.Tema tugev ja paks ehitus, kindel oma juhtmed on ohutu vee -, tolmu -, ja corroding.

2.Tõhus Kaitse: Kasutada tollitõkendi ja kaitsta juhtmed, mere anduri juhtmestik kate takistab efektiivselt tolmu, niiskuse ja prahi sattumist voolik.See funktsioon aitab säilitada ja säilitada oma laeva seadmete, tagades pikaajalise toimivuse.Mere juhtmed vent kate on lihtne paigaldada ja kooskõlas kõige andurid.

3.Quick Setup: antud toote, sa ei pea iga töö kogemus või erialane vahendid.Lihtsalt järgida mõningaid lihtsaid samme ja saate installida selle iseseisvalt.Kõik, mida vajame, on mõned ise valmistatud kruvisid ja puurida.

4.Laialdaselt Kohaldatav: Kaitsta oma mere anduri juhtmestik, ventilatsiooni avad, vee ja õhu väljalaskeavad alates corroding kõik eesmärgil katta.Ideaalne paadi karm ilm riigid.

5.Ei Fade või Deformeeruda: Mere Merekarp Kest Traat Kate on meisterdatud vastupidav materjal, mis tagab erakordse pikaealisuse ja ilm-vastupanu.See on projekteeritud taluma karme päikesevalgust ja vihma, mistõttu see on ideaalne valik juhtmed kaablid ja juhtmed paadid, haagised, RVs ja muude välistingimustes.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted