Automaatne Hambaork Dispenser Plastikust Kaasaskantav Hambaork Valdaja Konteineri Loominguline Vajutage Hambaork Ladustamise Kasti Korraldaja

€2.91 €5.82
Kättesaadavus: Laos
Sku: m485638

Bullet Punkte:

1. Mugav Lahendus: Push-button disaini pop välja hambaork 1 klõpsa, tagades nr reostusega ning edendada suuhügieen.Mugav kamber sobib kodu -, äri-või restoran kasutada.

2. Värvikas Design: Featuring värvikas kujundus, automaatne hambaork jaotur on ideaalne lisades stiili tahes söögilaud.Selle lihtne ning elegantne välimus, see sobib iga kord, mistõttu on mitmekülgne ja stiilne peale teie kaunistused.

3. Lihtne kontrollida: hambaork dispenser omadused läbipaistev aken, küljel väsimatu järelevalve hambaork taset.Tihti peate olema suutelised paljunema õigeaegselt, et vältida otsa.

4. Reisi-Sõbralik Disain: Võtta see automaatne hambaork kamber kuhu iganes sa minna.Selle kompaktne suurus ei võta ruumi, kuid see on piisavalt suur, koduseks kasutamiseks.Lihtsalt asetage see oma söögilaud, köök, elutuba, või paki oma pagasi õues mugavus.

5. Kvaliteetne Materjal: Meisterdatud suurepärane PP materjal, selle automaatse hambaork omanik on ohutu kasutada, kuna see ei sisalda kahjulikke aineid.Oma kõrge vastupidavus muudab selle vastupidavamaks deformatsioon, tagades oma hambaork hoitakse turvaliselt ja hügieenitarbed.

Kirjeldus:

Meie pop-up automaatne hambaork jaotur on täiuslik iga kord!Koos läbipaistva akna ja kvaliteetseid PP materjal, ehitus, see on nii vastupidav ja stiilne.Plus, see on nii mugav, et sa saad teha seda sinuga kõikjal – ka siis, kui sa oled liikvel!See jaotur on must-olla igaüks, kes tahab, et hoida oma hambad puhtad.

Kirjeldus:

1. Toote materjal: PP

2. Toote suurus: 5.5*8.3 cm/2.16*3.27 aastal

3. Toote värv: hall oranž tint sinine kollane

Pakk nimekiri:

Automaatne Hambaork Kamber*1

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Funktsioon Öko-Sõbralik
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Laua Kaunistamiseks Ja Tarvikud Tüüp Hambaork Omanikud
Mudeli Number Automaatne Hambaork Dispenser
Stiil Classic
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted