Puu-Kujuline Tekk Lapp Puu-Tekk Lõunapausi Tekk Kerge Sall Tekk Taimsed Kujuline Diivan Hingav Tekk

€8.25 €16.50
Kättesaadavus: Laos
Sku: m5304

Kategooria:

Selle puu-teemastatud viska tekk tehtud flanellist riie on ideaalne cozying üles diivan või kasutades salli.Selle naljakas kuju lisab mänguline touch ruumi ja on kerge fold ladustamiseks.

Kaal: umbes 150g

Suurus: vt suurustabelit andmed

Kangas: Kemeja

Laadi nõuanded:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Nimekiri:

puu-kujuline tekk*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Ei fade: Tänu oma naha-sõbralik, mitte-pleegib flanell riie, meie puu-ja köögivilja tekk pakub soe ja hingav touch, mis viib hubane ja taaselustada puhata.Selle pehme ja mugav tekstuur hellitab sinu nahka.

2.Naljakas kuju: Need puu-ja köögivilja tekid on realistlik kuju ja värve, et need näevad välja nagu arbuus, ananass, sidrun, pikk kapsas, ja rohkem.Nad on pehme ja soe, ideaalne snuggling diivanil või voodis.

3.Lihtne puhastada ja transportida: See puu-ja köögivilja tekk on kerge pesta ja kuivatada, ja kaalub vaid 0.15 kg.Saate korda see väike suurus ja säilitada see kompaktne ruumi.See on ideaalne, piknikul, telkimine, või reisil.

4.Diivan salli funktsioon: Tõsta oma stiili meie puu-ja köögivilja-tekk - ideaalne lõunapauside, mitmeotstarbeline kasutada, ja isegi kui voodi kate, või diivan salli.See on sobiv igaühele, kes armastab särav ja värvikas kujundusega, mistõttu see tuleb-on oluline.

5.Läbimõeldud Kingitus: Näidata oma lähedastele, kui palju sa hoolid, seda puu-ja köögivilja teki.Ideaalne sünnipäevad, pühad, või tähtpäevad, see hubane ja värvikas kohal on praktilised ja läbimõeldud.Las nad tunnevad oma soojust.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Muster TRÜKITUD
Technics Kootud
Mudeli Number Puu-Ja Köögivilja Tekk
Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine Reisi
Kangast Krahv 20
Komplekt Tüüp no
Materjal 100% Polüester
Lõng Loota 100TC
Stiil Jacquard
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted