Nahk Värv Remondi-Paste Nahkpolster Konditsioneer, Naha -, Mööbli Värvi Remondi Koor Pleekinud & Kriimustatud Diivanid Autod Kingad

€4.29 €8.57
Kättesaadavus: Laos
Sku: m290928

Kategooria:

Kirjeldus:

Nahk Värv Remondi Koor, mis on valmistatud kõrge-kvaliteet Lanoliin, mis on pehme ja niisutav, ja see on lihtne kohaldada käsnaga.

Kirjeldus:

Nimi: Nahk Värv Remondi Koor

Võimsus: 50g

Värv: must, valge, pruun

Pakkeleht:

1 x Nahast, Värv Remondi Koor

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhusa Remondi Funktsioon: Kergesti taastada välimus kulunud, pleekinud, või on kahjustatud nahk tõhus viis selle Nahast Recolour-Palsam.Toidavad ja kaitsevad pleekinud diivanid ja toolid.

2.Kvaliteetne Materjal: Nahk Värv Taastavat on valmistatud kõrge-kvaliteet Lanoliin, mis on suur levik, see on pehme ja niisutav, kergesti täiendada värvi.

3.Värskenda Oma Nahk: Nahk Värv Remont Kreem sisaldab looduslikke õlisid, mis võivad muuta teie nahk diivanid või muid nahast esemeid pilk läikiv ja uus.

4.Kuidas Kasutada: Lihtsalt kohaldada õige kogus Nahk Värv Taastavat Palsam ühtlaselt puhas ja poleeritud nahk.Seejärel oodata, kuni see kuivama, pärast seda, kui ta kuivab, algse läike nahk saab taastada.

5.Mitu Kasutamise Stsenaariumid: Nahk Värv Remont Kleepida saab kasutada nahast auto istmete, rooliratas, diivanid, kingad, saapad, käekotid, kontoritoolid, Taskud, vööd, rihmad, joped, ja kõik, sile nahk tooteid.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted