Auto Aken Sm Pestav Spray Kriit Autode Ideaalne Käsitöö Maali Asjade Eest Väljas Aed Kõnnitee Mänguväljak Joonis

€8.30
Kättesaadavus: Laos
Sku: m341633

Kategooria:

Kirjeldus:

Meie auto graffiti guašš on vee baasil tindiga, mis on kustutatavad ja saab puhastada kõige pinnad lihtsalt niiske lapiga.Nii et lapsed saavad luua oma südame sisu ja on armastatud õpetajad, vanemad ja lapsed samasugused.

Kirjeldus:

Nimi: Pestav Graffiti Spray

Kogus: 30ml

Säilivusaeg: kolm aastat

Pakkeleht:

1*Auto Akna Sm

Vaata rohkem toote detailid

1.【Pestav Värv】Meie Auto Graffiti Guašš on vee baasil tindiga ja kustutatavad, lihtsalt kasutada niiske riidelapiga puhastada kõige pinnad.Nii et lapsed saavad loominguline muretsemata saada hätta!

2.【Nautida Oma Loomingu】Oleme loonud pestav Pestav Auto Akna Värvi lapsed, hele roosa, sinine, roheline, lilla ja muid värve nii, et lapsed suudavad luua nii palju, kui nad tahavad.

3.【Lihtne kasutada】1.Valmistada toote-ja raputa seda vasakule ja paremale enne kasutamist.2.Joonista ala, et tuleb graffitied ja lase kuivada loomulikult.3.Kui sulle ei meeldi värv, võite loputada see välja või saab pühkige see rakendus ala.

4.【Mitmeotstarbeline】Vedelik Kriit Markerid on värviline, särav ja julge, täis elujõudu, kasutatakse laialdaselt graffiti loomine, rehvi värvi muuta, joonis värvide vahetus, auto kaunistamiseks lõpetamist, jne.

5.【Ohutuid Materjale】, Et aidata kõik lapsed on juurdepääs meie laste kunstitarbed, meie Pestav Graffiti Pihustid on tehtud ohutuid materjale, kas koolis või kodus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht paintbrush
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted