60 ML Auto Akna Cleaner Universaalne Läikiv Auto puhastusvahendid Auto Tarvikud aknapesu Lahendus Sedaanid Veoautod Autod

€4.21 €8.42
Kättesaadavus: Laos
Sku: m303686

Kategooria:

Bullet P o ints:

1. Eemaldada Õli Film: See auto glass cleaner saab tõhusalt eemaldada õli kile ja sõrmejäljed oma esiklaas, jättes selge ja läikiv.See on laialdaselt kasutatud puhastamine tolm, muda, oksad ja muu mustuse oma auto aknad.Samuti määrib oma harjadega, pikendada nende eluiga ja tulemuslikkuse.

2. Tõhus Puhastamine: Kasuta neutraalset valemit, see auto glass cleaner ei ole kahju akna või jäta mingit jälge.Selle peen valem saab hõlpsasti eemaldada mustuse, tolmu ja sõrmejäljed klaasi pinna.Kui 60ML pudel on kompaktne ja mugav kaasas kanda.

3. Lihtne Kasutada: See auto glass cleaner ei saa ainult puhas auto tõhusalt, kuid ka vähendada hõõrdumist vahel klaasipuhasti ja klaas, pakkudes kaitsva kihi oma esiklaas.See on praktiline ja lihtne kasutada, sobib igat tüüpi sõidukitele.

4. Kulude Kokkuhoid: praktiline disain ja 1:40 kontsentreeritud puhastus lahendus, see auto glass cleaner võimaldab teil valmistada 4L lahendus vaid 1 pudel (60ML).

5. Suur Valguse Läbilaskvus: See auto glass cleaner on hästi tehtud ja kontsentreeritud, nii et saab kasutada vähem ja saada rohkem.See ei kahjusta värvi-või klaasipuhasti oma auto, ja see jätab oma klaasist kõrge valguse läbilaskvus selge ja ohutu sõidu.

Sõiduki Glass Cleaner - Neutraalne Valem Puhas Sära

Kirjeldus:

See sõiduk glass cleaner on laialdaselt kasutatud autode omanikele, kes soovivad, et puhastada oma auto aknad, jätmata triibud või jäljed.See on neutraalne (valem, mis ei kahjusta värvi-või pinnad.See on ka praktiline disain düüsi ja käepide lihtne rakendus.Lihtsalt spray ja pühi nautida selge ja vahuveini vaadata.

Kirjeldus:

1. Nimi: Auto Glass Cleaner

2. Värv: Sinine

3. Võimsus: 60ML

Pakkeleht:

1 * Auto Glass Cleaner

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, võib esineda värvi erinevusi toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga toote suurus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Toote Kaal 100g
Erilised Omadused Kaitsev Puhas Esindaja
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Nimetus Auto Akna Puhasti
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted