19 Tk Auto Üksikasjalikult Komplekt Sise-Ja Väline Detail Tööriistakomplekt Üksikasjalikult Harja Sarja Puurida Harja Sarja Puhastamiseks Rattad

€20.88 €39.40
Kättesaadavus: Laos
Sku: m329606

Kategooria:

[Detial Harja Komplekt 5] erinevad suurused detail pintsel komplekti, võib täita mis tahes puhastamist vajab.Väiksem detail harjad saab sisestada kõik väikesed praod, nurgad, tassima pähklid või kitsastes.Suurem detail harjad sobivad puhastus väljast ja laiemat valdkondades tõhusamalt.Nagu rattad, tuulutusavad, turvatoolid, mootoriruumis, armatuurlauad, märgid, jne.

[Kvaliteetseid Materjale ja Täpset Tootmise]-Meie autopesula kit kasutab pehmed ja vastupidavad materjalid põhjalikult puhastada oma auto, kuid ei kriimusta värvi.Puhastus-rätik on pehme andlint-vaba ja võimalik pühkida kuiv või märg.Multifunktsionaalne Koostisega Pintsel, mis Sobib erinevate pindade liigid, mis on spetsiaalselt ette nähtud auto pesemine, muutes oma auto elegantne ja puhas.

[Kohaldamisala] Puhas välimus auto, puhas interjöör, auto, puhtuse auto rehv, auto poleeritud vaha, puhtust majapidamis-köögi -, kontori koristamine, jne,Hoides oma elu läikiv kogu aeg!

[Täiuslik kingitus pere ja sõbrad]See on must-have autopesu komplekt perele.See on täielik tarvikud, et täita kõik teie auto vajab pesu.Selle auto pesu komplekt, saate jagada lõbusaid DIY autopesu koos oma pere.Andke oma perele ja sõpradele täielik puhastamine auto.

Materjal:Nailon + metallist

värv:Foto Värv

Pakendi Sisu:

5 * detail harjad

1 * velje harjad

1 * roostevabast terasest harja

1 * messinghari

1 * nailonist hari

1 * kliimaseade vent harjad

1 * auto armatuurlauale tolmuharjad

1 * microfiber rätikud

1 * coral fliis rätik

1 * autopesula kindad

4 autopesu käsnad

1 * auto rehvi harjad

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted