Sõiduki Üksikasjalikult Harjad Professionaalne Sile Auto Üksikasjalikult Asjade Helendav Üksikasjalikult Harja Komplekt 2 TK Puhastus Interjöör

€7.96 €15.92
Kättesaadavus: Laos
Sku: m319670

Kategooria:

Kirjeldus:

1、PP juuksed on pehme ning ei tee haiget keha

2、ühendus on kindel ja ei ole lihtne karvade eemaldamiseks

3、ABS materjalist käepide on vastupidav

Omadused:

Toote nimetus: Üksikasjalikult Pintsel

Toote kasutamine: detail hoolikalt värvi puhastamine, naha puhastamine, jne.

Toote spetsifikatsioon: suur on 24cm, väike on 16cm

Toote materjal: PP harjased (harjased) ABS materjalist (käepide keha)

Toote Videod:

2 TK * Üksikasjalikult Harjad

Vaata rohkem toote detailid

1.【Särav Desigh】helendav Üksikasjalikult Harja käepide on valmistatud helendav materjal, olles paneb selle päikese käes 5-15 minutit, või pimedas, siis teadmiseks, et see kuma automaatselt.

2.【Tahke Ühendused】Sõiduki Üksikasjalikult Harjad sisaldavad tugev ja vastupidav käepide ja super pehme ja tihe sünteetilised harjased, mis ühendus on kindel, ja see ei ole lihtne ära lase harjased kukkuda.Ja tekstuuri harjastega saab vaikselt puhas auto värvi, mootor, jne.

3.【Suurepärane Puhastus】Super pehme ja tihedate sünteetiliste harjaste Auto Üksikasjalikult Brush Set, vaht mis tahes pesuaine, puhastamine mõju on tähelepanuväärne, ja töötavad võrdselt hästi peened õmblused.

4.【Mugav Kasutada】disain Üksikasjalikult Hari Auto aitab harja tungida detailid, nagu näiteks õhuavad, mis muudab lihtsamaks ja kiiremaks koristada tolmu.

5.【Laialdast Kasutamist】Auto Pintslite Puhastamiseks on mitte ainult sobib detail hooldus, värvi puhastamine, naha puhastus ja muude interjööri, vaid ka puhastamiseks oma paadiga, RV, mootorratas või auto.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 1.00kg
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted