Auto Sisekujundus Taastavat 50ml/100ml Auto PP Taastavat Jaoks Kaitseraua Paistab & Kaitsta Auto PP Osad Restaureerida Agenti Kate Kleebi Puhastusvahend

€6.01 €14.67
Kättesaadavus: Laos
Sku: m332814

Kategooria:

Kirjeldus:

1. 【Kiire Taastumine】See võib tungida sügavale pooridesse materjal, kohe särama, aeglustada vananemist, ja pühkige saasteainete kergesti, see ei kahjusta pinda.

2. 【Kõrge Kaitse】Väga sõnastatud, keskkonnasõbralik, kõrge kvaliteediga kattekiht, mis tungib sügavale PP pinna moodustavad kaitsva kihi, vältides pleegib ja vananemise tõttu väga kõrge temperatuuri ja päikesevalguse eest.

3. 【Uue Ilme】Luua sära ja täiuslik sära, kauakestev sära ja muuta oma auto väljast ja seest uue ilme.Püsivad ja vahetu.

4. 【Ohutu】, mis on Valmistatud keskkonnasõbralikest materjalidest, õli-vaba valem, ohutu ja lõhnatu, ei kahjusta teie auto või muu PP tooteid.

5. 【Laia Valikut Rakendusi】kauakestev remont agent auto PP sisekujundus saab kasutada armatuurlauad, istmed, roolid, käetoed, kabriolett katuse aknad, sise-ja välimine rattad, kaitserauad jne.

Kirjeldus:

Maht: 50ml/100ml

suurus:

50ml: 3.3*3.3*11.5 cm/1.30*1.30*4.53 aastal

100ml: 4.4*4.4*19cm/1.73*1.73*7.48 aastal

Toodete Nimekiri:

PP Taastavat Autodele*1

Märkused:

1. Toote värv võib veidi erineda pildil erinevad valgustid ja ekraani Seaded.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Tõhus Remont】Vältida pleegib ja vananemise tõttu äärmise kuumuse ja päikesekiirguse eest, PP Taastavat Autodele täiesti lahendab teie auto välisilme ja sisekujunduse probleeme, mis moodustab kaitsva kihi tõhusa remondi.

2.【Lahendada Whiting Probleem】Tagada, et vihma ei pesta kate, saab tõhusalt lahendada whiting pp sisekujundus nähtus, sest see on spetsiaalselt välja töötatud auto välisilme pp trimmib ja omandada täiesti uut perspektiivi.

3.【Kahjustusteta】Auto Sisekujundus Taastavat varustatud jätkusuutlikke lahendusi pakkuda pikaajalist ja vahetu kõrgläikega vaadata ja ei saa kahju või kuiv teie pp osad, sisekujundus, kummi, või mis tahes värvi, et võib tulla kontakt.

4.【Usaldusväärne Koostisosa】Objekte ohutust ja usaldusväärsust, PP Osad Restaureerida Agent on valmistatud range valiku erilisi valemeid, mis on õrn kätte ja auto sisekujundus keskenduda kvaliteedile.

5.【Ulatuslikku rakendamist】autosalongi Puhastusvahend sobib armatuurlaua ja istmetega on ideaalne sisemine ja välimine veljed, ja bumper, et koheselt muuta ja seest auto.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Mudeli Number PP Taastavat Autodele
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht 50ml/100ml
Erilised Omadused Auto Salongi Puhastusvahend
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted