Unikaalne Slash Disain Auto Nullist Üksikasjalikult Vedeliku Kirjanik Põranda Kriimustuste Vedeliku Kunstnik Maalida Aplikaator Täpsusega Pen Maali

€2.97 €4.94
Kättesaadavus: Laos
Sku: m335996

Kategooria:

Selle kirjutamiseks või joonistamiseks helper on lihtne kontrolli ja sobib erinevad kunstilised tegevused.

Toode värv: gold

Toote materjal: metall

Toote omadused: värvi pliiatsi aplikaator

Toode net kaal: umbes 30g

Kaal koos pakend: umbes 30g

Toote suurus: 18x5x5cm/7.08x1.96x1.96in

Pakendi suurus: 25x10x10cm/9.84x3.93x3.93in

Soe meeldetuletus: suurus ja kaal on mõõdetud käsitsi, ja võib esineda kergeid kõrvalekaldeid tegelik suurus.

Toodete Nimekiri:

Värvi pliiatsi aplikaator*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurem Täpsus: Featuring uue ja täpsema slash disaini, meie Üksikasjalikult Peened Vedeliku Kirjanik võimaldab teil pingutuseta luua keerukas ja sile read oma kunsti projekte.

2.Paranenud Kontroll: Kergesti kontrolli harja paksus ja kuju meie Üksikasjalikult Peened Vedeliku Kirjanik.Kas sa oled drawing thin read, kõverad, täpid, või täitmiseks väikestel aladel, see tööriist võimaldab pingutusteta kontrollida ja ühtseid tulemusi.

3.Värvi taotluse funktsiooni: See ainulaadne slash disain, trahvi-line vedeliku writer võimaldab teil rakendada värvida täpsust ja kontrolli, lisades, väga üksikasjalikult oma projekte.

4.Kirjutamine Lisatarvikud: Luua suurt ja täpset lööki vaevata, kas sa oled maal, sketching, või kiri.See tööriist on mäng-box neile, kes otsivad, et suurendada nende oskusi ja võtma oma kunsti edasi järgmisele tasandile.

5.Laialdaselt kohaldatav: See peened vedeliku kirjanik sobib käsi kontod ja käsitöö tootmine, samuti professionaalsete kunstnike ja maali nautimiseks.Seda saab kasutada erinevate loomingulise ja kunstilise tegevuse.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Pliiats
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted