Uuenduslik Esitulede Remont poola 30ml Auto Esitulede Taastamine Taastavat Ja Kaitsev Kate Taastatakse Igav Kollane

€3.78 €5.41
Kättesaadavus: Laos
Sku: m362749

Kategooria:

Vormi kaitsva kihi pärast renoveerimist, mis parandab nägemistaju ja muudab tuled eredamaks ja kaugemale.Ei ole vaja lahti kohaldamiseks.Vastupidav lakk on vastupidav kriimustuste ja pragude pikk-püsivaid tulemusi.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Auto Esitulede Remont Vedeliku

Olek: vedelik

Net sisu: 30ml

Funktsioon: Renoveerimine, taastamine, hooldus

Kohaldatakse: auto tuled, mootorratta tuled, taskulambid jne.

Pakk nimekiri:

Auto Esitulede Remont Vedelik*1

Professionaalne puhastamine sponge*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kauakestev Kaitse: Meie auto esitulede remont vedeliku mitte ainult takistab vananemist ja viivitusi halvenemist, vaid ka vormid kauakestev kaitsekiht: tagada, et sinu auto tuled on kaitstud võimaliku kahju ja lagunemine.

2.Taastatud Selgus: Taastada esialgne selgust oma auto esituled koos meie remondi vedeliku, parandada nägemise mõju ja saavutada selge, läbipaistev valgus jaoks turvalisemaks ja nauditavamaks juhtimiskogemus.

3.Heledama ja Kaugemale Tuled: Tee oma auto tuled eredamaks ja kaugemal meie esitulede remont vedelik, mis suurendab valguse läbilaskvus.Kogemus suurem selgus ja nähtavus ohutumaks ja nauditavamaks sõita.

4.Pingutusteta Hooldus: Nautida heledam pesuseade vaevata meie remondi vedelikku.Saavutada särav tulemusi vaid 1 libistage sõrme ekraanil, ilma et oleks vaja lahti.Kiire ja lihtne kasutada.

5.Suurem Kaitse: suurendada kõvadus teie auto esituled pärast pritsimist, see remont vedelik kaitseb neid praod ja kriimud pikka aega.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Toote Kaal 30ml
Erilised Omadused Auto Esitulede Remont Vedeliku
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Nimetus Auto Esitulede Remont Vedeliku
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted