Mini Kaabits Sõiduki Akna Kaabits Käepide Akna Tint Kaabits Auto Vee Tera Dušš Kaabits Auto Klaas Peegel

€4.69 €9.38
Kättesaadavus: Laos
Sku: m362706

Kategooria:

Bullet Punkte:

1.【Multi-funktsionaalset Disaini】Mini Kaabits on multi-funktsionaalne puhastamise tööriist, mida saab kasutada vannitoas uksed, puidust diivanilauad, maja, köögi -, pliitide ja puit ning on ideaalne klaasist lauad, aken ja peegel koristajad, ja dušš klaas uks skreeperid.

2.【Otstarbekus Pigistada】Väike Kaabits on lihtne ja kiire efekti, mida saab eemaldada effectivity vee tilgad kõigist korter, sileda pinnaga ja võtab vähem aega, et saada lahti kõik peegeldushäirete kui puhastamine vannituba kord nädalas.

3.【Kokkuleppel Ergonoomiline】Aknas Kaabits on varustatud ergonoomiliselt mitte-tõsta käepideme disain, mis tagab mugava ja kindla haarde kui puhastus-ja on lihtsam mugavalt ootel.

4.【Kõrge kvaliteediga Materjali】Valmistatud range valiku pehme materjal, autoklaaside Kaabits on keskkonnakaitse, tugev ja vastupidav, ja võib kasutada pikka aega.

5.【Lihtne teha】Kaabits Akna Puhastamiseks on kääbus ja kerge, lihtne kaasas kanda, mis aitab vähendada puhastus hädas ja on ideaalne klaasist uksed ilma kahju.

Kirjeldus:

1. Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, piisavalt vastupidav ja keskkonnakaitse.Mitte-tõsta käsi soone.Vastupidavad, ei kriimusta film.Väike, kerge, lihtne kaasas kanda ja lihtne kasutada.

2. Kõigest paari puudutusega, saab eemaldada vee tilgad kõigist korter, siledad pinnad.Võite kasutada seda, dušš klaasipuhasti pärast iga duši all.Dušš klaas uks klaasipuhasti võtab vähem aega, et eemaldada kõik peegeldushäirete kui puhastamine vannituba kord nädalas.

3. Ergonoomiliselt disainitud käepidemed aitavad mugava ja kindla haarde kui puhastus.Kruvi tüüp mittelibiseva käepidemega muudab lihtsamaks hoida ja mugav, aidates vähendada puhastus probleeme.

4. Klaasi puhastamine tööriistad on valmistatud pehmest materjalist, kummist teraga, kiire ja lihtne puhastamine ja pikema tööea.Dušš skreeperid on ideaalne klaasist uksed ilma kahju.

5. Kasutatud vannitoa uks, puidust kohvilaud, maja, köögis pliit, puidust, klaasist laud, aken ja peegel puhtam, ja dušš klaas uks kaabits.

Kirjeldus:

Nimi: Mini Kaabits

materjal: pp

Suurus: 14*13cm/5.51*5.12 aastal

Värv: Roheline/Punane/Sinine

Toodete Nimekiri:

auto film tööriist*1

Märkused:

1. Toote värv võib veidi erineda pildil erinevad valgustid ja ekraani Seaded.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted