Auto Lakk Spray Multifunktsionaalne Auto Remont Ja Poleerimine Vahend Universaalne Kate Vedelik Spray Auto Puhtamaks Agent Auto

€7.25 €14.50
Kättesaadavus: Laos
Sku: m376054

Kategooria:

Bullet Punkte:

1.Lotus Shield Tehnoloogia: Kaitsta oma auto happevihma ja vee plekke, kasutades meie Auto Interjöör Spray Lakk.On hüdrofoobsed valem loob lotus-nagu kiht tõrjuvad vett, mis takistab söövitav ja säilitada oma autod sära.

2.Revolutsiooniline Kiirus: Saada peegel-nagu lõpetada oma auto interjöör vaid 3 minutit, Auto Lakk Spray.Säästa aega ja jõupingutusi, nr traditsiooniline samme.

3.Soojus-Trotsides Kate: kaitsta oma auto interjöör vastu kõrgetel temperatuuridel meie salongi spray lakk.Oma tiheda struktuuri, vähendab soojuse kahju, et teie auto värvi pinnad, tagades püsiva kaitse ja hooldus.Jääda kartmatu kõrge temperatuuri meie väike molekul kate.

4.Järgmise Tasandi Auto Kate: Kaitseb teie auto kriimustuste ja kulumise meie unikaalne auto spray lakk.See moodustab tihe ja tugev kiht teie auto värvi, vähendada kahju, mis on põhjustatud puu oksad ja inimtegevus.See ka hoiab teie auto täiuslik erinevates keskkondades, nagu see on anti-scratch ja kulumiskindel.

5.Ulatuslik Kasutamine: Koos selle tõhus koostis, meie auto interjöör spray lakk tagab sujuva ja sundimatu taotluse kohta iga auto tüübi, materjali või värvi.Nautige sujuvat ja elegantne viimistlus ilma ühilduvuse probleeme, kuna see auto glaseeraine on universaalne kõikidele sõidukitele.

Kirjeldus:

Tutvustame meie auto interjöör kate spray!See hoiab ära happeliste sademete ja vee plekke corroding auto värvi, mis säästab teie aega ja vaeva.See vastupanu kõrge temperatuur grillimiseks ja vähendab kahju tekitatud puu oksad ja inimtegevus.Plus, kõik võivad kasutada seda toodet.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Auto Interjöör Spray Lakk

Olek: Vedelik

Net sisu: 100ml

Värv: Läbipaistev

Rakendatav mudelitel: Üldine

Funktsioon: Auto värvi pinna hooldus

Pakkeleht:

Auto Interjöör Spray Lakk * 1

Spetsiaalne puhastus-sponge * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Erilised Omadused Auto Lakk Vedelik Spray Auto Interjööri Remont Ja Poleerimine
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 200g
Toote Tüüp Nahk Ja Polster Cleaner
Materjali Tüüp Vedelik
Toote Maht 100ml
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted