Auto Värvi Kriimustuste Remont, Autode Poleerimine Eemaldaja Remondi-Paste tolmukindel Ja Veekindel Scratch Remover Sõidukite Auto Nullist

€6.55 €13.09
Kättesaadavus: Laos
Sku: m367551

Kategooria:

Tee oma auto välimuse uhiuue meie Auto Scratch Remover.Kergesti eemaldada erinevaid kangekaelne plekke auto värvi remont ja beautification.Ohutu kasutamine tagab selle, et teie auto värvi jääb kaitstud.Lihtne töötada koos meie scratch remover on oma auto paistab nagu uus ei ole aega!

Kirjeldus:

Nimi: Auto Nullist Poleerimispastat

Kuidas kasutada: Valage see toores puuvill ja pühkige otse

Net sisu: 100ml

Kõlblikkusaeg: 3 aastat

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakkeleht:

1*Auto Nullist Poleerimispastat

Vaata rohkem toote detailid

1.Kustutada Kriimustuste: Meie Auto Nullist poleerimispastat funktsioone abrasiivid, et määrata soovimatuid kriimustusi oma auto pind, taastades poleeritud viimistlusega ja stiilne välimus.

2.Vaevata Taastada Auto Värv on: Saavutada professionaalse klassi lõpetuseks meie poleerimispastat!Eemaldada mustus, tahm ja muud püsivad plekid auto värvi kasutades meie saaste valem.

3.Kasutada Ohutult: Säilitada teie auto läige ja värvi meie auto nullist poleerimispastat.Meie õrn koostis tagab ohutu kasutamise ja efektiivselt taastab ja suurendab heledust teie auto värvi, andes talle kaitstud ja poleeritud viimistlusega.

4.Erinevaid Rakendusi: Kasutada meie Auto Nullist poleerimispastat tõhusa remondi-ja beautification kõik värvid auto värvi.Saavutada taastatud ja särav viimistlus, ideaalne laialdane kasutamine.

5.Lihtne Kasutada: Pingutuseta poola välja kriimustused teie auto valades sobiva summa meie poleerimispastat peale toores puuvill.Lihtne töötada, ei vaja professionaalseid vahendeid ja võtteid!

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Erilised Omadused Veekindel Scratch Remover
Päritolu Mandri-Hiina
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Toote Maht Poleerimis Vaha
Mudeli Number Auto Nullist Poleerimispastat
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted