Decal Eemaldaja Kustutaja Ratast, Isekleepuv Kleebis Eemaldaja Ratta -, Plast-Žiletiterad Pinstripe Vinüül Eemaldamise Tööriist

€19.25 €26.01
Kättesaadavus: Laos
Sku: m386959

Kategooria:

DECAL EEMALDAJA RATTA - kustutaja ratta aidata teil kiiresti eemaldada kleebised, pinstripe, topelt teip, striping, graafika, kleebised, vinüül autod, paadid, RVs, veoautod, haagised, bussid, jalgrattad ja mootorrattad, seda saab kasutada ka windows, metallist pindade ja auto ümbris.

LIHTNE KASUTADA - auto kleebis eemaldaja on pinstripe ja kleebis kummitööriist, mis ei kriimusta ega kahjusta akrüül emailiga või uretaan värvi.Lihtsalt kohaldatakse kerge surve peal decal, tehes edasi-tagasi, kuni see on täielikult kustutada.Ärge kasutage kohta lakk-katted.

VASTUPIDAV ja OHUTU - kummist rattad on vastupidav struktuur ja talub kuni 4000 p / MIN.Ärge muretsege, liimi eemaldaja ratast ei kuku maha, kui kiirus suureneb.

TÕHUS - See decal eemaldaja ratast kaasas electric drill adapter sujuv ja lihtne paigaldamise kohta majapidamises elektritrell maksimaalse 4000 RPM (parimate tulemuste vahel, 1500 ja 3000 eurot).

KAHEKORDSE TERAGA žiletiterad - Mõeldud Õrn pindu, oma 1.5 tolli lai eemaldada kleebised autod, plastikust on, raamatuid, klaasi-aknad ja puidust korvpalliplatsid.

värv:Kollane

Materjal:kumm

suurus:100 x 20mm

Pakendi Sisu:

2 x Liimi eemaldamise ratas

1 x Liimi eemaldamise spaatel

10 x plastikust žiletitera

10 x metallist žiletitera

4 x 100mm vill-nagu poleerimine pad

1 x 100mm kleepuv plaat

2 x hõbe pesa

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted