Rehvi Lumi Kett Universaalne Rehv Ketid Anti-Skid Set Portatiivne Korduvkasutatavad Anti Lumeketid Kanda Vastupidav Auto Kett Pikap Autod

€27.43 €39.18
Kättesaadavus: Laos
Sku: m378112

Kategooria:

See Lumi Ahel on Auto, millel on Automaatne Tulede Disain, Parandab Anti-Skid Jõudlust, Vähendab Šokk ja Müra, täiuslik oma MAASTUR.Annab Stabiilse Start & Stop.

Kirjeldus:

Nimetus: Lumeketid

Värv: must, kollane

Kaal: umbes 560g

Materjal: mangaanterasest

Pakkeleht:

Anti-skid kett*2

Kindad*1 paar

Mutrivõti*1

Lumelabidas*1

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.High Performance: Tõhusalt parandada anti-skid jõudlust, mangaani terasest joonlaud ja terasest plaat käik.Need lumeketid on mõeldud, et pakkuda teile ohutu ja usaldusväärse sõidu kogemusi lumine või jäine teed.Nad on anti-slip ja kulumiskindel, millel on tugev käepide, mida saab hakkama erinevatel maastikel.

2.Aja Säästmise Mugavus: Pingutuseta wrap need lumeketid ümber oma rehvid, ilma vajadus jack ja turvaline neid kasutab automaatset tulede.Naudi kiire paigaldamine ja demonteerimine aastal lihtsalt sekundit, ilma raiskab aega ja energiat.

3.Tõhus Lume Eemaldamine: Meie lumeketid funktsioon tõhus äravoolu kanaleid, mis kiirendab lume eemaldamine vähendatud šokk ja müra.Me kasutame mangaanterasest topelt küünte välimus tõrgeteta reisi lumistel teedel.Uuendada oma õpirände kogemusi tõhus lume eemaldamine täna.

4.Mitmekülgne Kasutamine: Vallutada mis tahes maastikul kergust, kasutades meie MAASTUR lumeketid.Ideaalne liivane maa, quagmires -, jää-ja lume, või järsud, need ketid sobivad erinevate MAASTUR mudelid.

5.Stabiilne Juhtimine: lumeketid tugevam kui tulemuslikkuse, mis on tehtud, anti-skid isolatsiooni vöö tüüp põhimõte ja võre.Vältida libisemist ohtlike teede stabiilne alustada ja lõpetada.Valida õige lumeketid lisatud ohutuse ja meelerahu.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Materjali Tüüp Mangaanterasest
Päritolu Mandri-Hiina
Kirje Pikkus 38cm
Toote Tüüp Lumeketid
Toote Kaal 560gkg
Toote Laius 31cm
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted