Auto Üksikasjalikult Harjad Auto Üksikasjalikult Harja Komplekt Koos Pehme Segatud Juuste Detail Harja Komplekt Salongi Puhastus Väljast Nahast

€10.04 €20.08
Kättesaadavus: Laos
Sku: m384950

Kategooria:

Kirjeldus:

Üksikasjalikult Brush Set on set harjad, mis aitavad teil puhastada oma auto või kodu kergust.Nad on vastupidavad ja on slim käepidemed, mis võib ulatuda kitsas.Saate neid kasutada, et puhastada oma center console, armatuurlaud, õhuavad, istmed, ja rohkem.Nad sobivad ka kodu puhastamine, nagu klaviatuurid, rulood, fännid ja mööbel.Üksikasjalikult Harja Komplekt on lihtne kasutada ja efektiivne.

Kirjeldus:

Nimi: Auto Üksikasjalikult Brush Set

Materjal: PP.

Suurus: (ligik.)22*4.5 cm/8.66*1.77 tolli

Pakkeleht:

Auto Üksikasjalikult Harjad*5(Vahetatav hari heads)

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Sile ja Õrn: See auto üksikasjalikult harja komplekt tuleb koos super pehme ja sile uuendatud sünteetilised harjased, mis saab ära pühkida tolmu ja mustuse oma auto kahjustamata või kriimustada pinda.Harja pea on vahetatav ja vastupidav, mis pakub sulle kauakestev ja rahuldust kasutada.

2.Lihtne Puhastus: Õhuke ja ergonoomiline käepide tagab mugava haarde ning võimaldab teil jõuda kitsas ja nurgad kergust.Vähendada käsi väsimus.

3.Ideaalne Üksikasjalikult Auto: See auto üksikasjalikult harja komplekt on parim valik puhastus nurgad või andmed teie armatuurlaud, keskmine konsool, ekraanid, ja muu oma auto osad.Sa saad pakk 5 pintslit, erineva suuruse ja kujuga, et sobib nõudluse erinevates valdkondades.Nad võivad ka delikaatselt puhta peene pindadele nagu nahkistmed ilma hävitavad või kriimustada neid.

4.Multi-Eesmärk: See auto üksikasjalikult harja sarja aitavad teil keskkonnasõbralike sõidukite, samuti kodu -, mere -, ja muusikariistade.See võib hävitada tolmu, mustuse ja saasta, erinevad pinnad ja nurgad, teeb neid välja puhas ja läikiv.

5.Full Detail Brush Set: See auto üksikasjalikult harja komplekt on oluline puhastus vahend oma auto.See sisaldab pintsleid erinevates suurustes ja kujuga, nii et saate kergesti jõuda igasse nurka ja pragu auto.Pintslid on lihtne kasutada ja kanda, ja nad saavad teha oma auto välimus läikiv ja uus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Materjali Tüüp PP
Erilised Omadused Auto Ratta Puhastushari
Toote Tüüp Käsnad, Pajalapid & Harjad
Toote Kõrgus 2cm
Kirje Pikkus 22cm
Toote Laius 4.5cm
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 260g
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted