Õli Kile Puhas Agent 150ml Kerge Määre Film Eemaldaja Auto Puhastamine Sõidu Ohutust Vajadused For Esiklaas tahavaatepeeglid

€3.27 €4.66
Kättesaadavus: Laos
Sku: m294713

Kategooria:

Jätke oma esiklaas puhas ja selge, iga kord, kui seda peavad-on lisaks oma auto puhastus komplekt.

Tehnilised andmed:

Nimi: Klaas õli film eemaldaja

Toote mõõdud: (ligik.)16.5*4.5 cm/6.5*1.77 tolli

Kaal: umbes 155g

Net sisu: 150ml

Pakkeleht:

1 pudel*Õli film puhas esindaja

Kasutamine: 1: Vala klaasi pind pühkimiseks edasi-tagasi, kuni klaas on puhas pärast loputamist veega saab.

Kasutage 2. meetodit: avatud klaasipuhasti paak, valatakse materjal, ja lisada õige koguse vee abil, lahjendamine, avatud klaasipuhasti saab otse peske klaas

Vaata rohkem toote detailid

1.Parandab Nähtavust: Kasutades meie Õli Film puhas esindaja tagab sõidu ohutust kiiresti ja kergesti kõrvaldada kangekaelne õli film, parandada valguse ja annab selge vaatevälja ees.

2.Õrn ja Tõhus Puhastamine: meie Õli Film Puhas Agent, saate kogemusi võimu põhjalikku puhastamist ilma vee märgid.See eemaldab vaevata õli film auto klaas, jättes kristallselge ja läikiv.

3.Vaevatu Eemaldamine: Lihtsalt valada see õli film eemaldaja otse klaasipuhasti pott ja vaadata seda lahustada kangekaelne õli film oma auto klaasi, jättes oma esiklaas puhas ja selge.

4.Tõhusa Puhastamise Tõhusus: Eemaldab kangekaelne rasva ja mustuse kergust.Rikastatud vett klaasi, meie valem lehed maha kaitsekatte ja takistab tulevikus buildup.

5.Eemaldada Õli, Peitsi: Meie võimas õli film puhas agent eemaldab tõhusalt lindude väljaheited, õli, peitsi, vee laigud, tolm ja pesemata filmi alates teie auto akna.Selge ja ohutu nägemise taastada, parandada oma sõidu kogemusi ja hoida teie auto vaadates hästi hooldatud 1 multifunktsionaalne lahendus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht Klaasist Õli Film Eemaldaja
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted