Detail Kaabits Pot Kaabits Multifunktsionaalne Veise-Kõõluste Kaabits Vahend Köök Non-Slip Toidu Ohutu Kõrge Kuumakindel

€2.72
Kättesaadavus: Laos
Sku: m331208

Kategooria:

See pehme pan kaabits kergesti eemaldab liigse liimi ja õhumullid, parandada film mõju ja kvaliteeti.Hoidke seda tahet ja kasutada seda kogu oma pere pan puhastamist vajab.Hüvasti kangekaelne gunk seda tõhusam tööriist!

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Detail Kaabits

Materjal: veise-kõõluse

Tüüp: Kaabits

Kohaldatava mudel: Universial

Toodete Nimekiri:

1*Detail Kaabits

Märkused:

Palun lubage 0,5 cm/0.20 vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi punkt, loodan, et saate aru.

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Jõudlus: Valmistatud veise-kõõluste materjali, see detail kaabits on pehme ja kauakestev.See ei kriimusta auto ja film, kuid õrnalt eemaldada mustuse ja tolmu.

2.Vaevatu Rakendus: see detail kaabits, saate tõhusalt kraapima maha liigse liimi ja õhumullid, tagades siledad pinnad teie filmi.Selle mugav käepide ja lihtne-to-use disain teeb see muretu vahend iga projekti.

3.Tõhus Sobivus: detail kaabits on mõeldud mahub kitsastesse ja nurki, mis võimaldab teil eemaldada soovimatu film ja vasakule kergust.See parandab film mõju ja kvaliteeti teie pinnad.

4.Lihtne Transport ja Kahju-Free: Võtke detail kaabits kõikjal, ilma et peaks muretsema.Oma ümardatud servad jäävad ohutu ja ei riku muud esemed.See kompaktne tööriist kauplustes lihtsalt ilma märkis nurk.

5.Tõhusa Puhastamise Assistent: Kas teil on vaja puhastada oma aken, auto, või mis tahes muud pinnad, see detail kaabits hakkama saavad kõik.See on vastupidav tera, mida saab eemaldada mustuse, kleepse, liimi -, ja rohkem ilma kriimustada.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted