Auto Esiklaas Crack Remont Komplekt Auto Klaasi Remont Komplekt Praod Akna Remont Vedeliku Kiire Fix ja Auto Tuuleklaasi Tööriist

€4.20 €8.38
Kättesaadavus: Laos
Sku: m353811

Kategooria:

Bullet Punkte:

1.Usaldusväärne Lahendus: See kit saab pitsat bull ' s eye, spider web, star, ja kuu kujuline praod teie esiklaasile, mis ei lase neil kasvavad ja nähtavust.See on ideaalne väikesteks tükkideks ja lihtne kasutada.

2.Lihtsad toimingud: Peatage luumurrud kasvavad suuremaks ja halvenda teie nägemist.Pärast esiklaas on eelnevalt puhastatud ja kuivatatud, praod tuleb täita vaik, tasandada ja kuivatatud spaatli abil.

3.Usaldusväärne ja Vastupidav Lahendus: See windshield repair kit võimaldab teil parandada oma esiklaas 20-30 minutit ja teha see viimane longer.By kasutades kuivatamise lamp, saate kvaliteeti parandada remondi-ja taastada oma esiklaas oma parimas vormis.

4.Lai Valik Rakendusi: Mõeldud kõige liiki väliselt klaasist, see windshield repair kit on palju kasutusviise, alates millega auto tuuleklaasi praod taastamine mobiiltelefoni ekraani selgust.

5.Suurepärane Kingitus: Anna see auto omavate sugulaste, sõprade ja perega puhkus või sünnipäeva kingitus, ja nad hindavad oma tähelepanelikkus ja ettenägelikkust.See windshield repair kit saab määrata väikesed täkked ja mõrad minutit, hoides kokku aega ja raha professionaalset remonti.

Lihtne remont bull ' s eye, spider web, ja star-moon kujuline praod teie esiklaasile meie komplekt.Lihtsalt puhas ja kuiv ala, kohaldatakse vaik, ja kasutada kuivatamise lamp.Sa saad isegi kasutada oma mobiiltelefoni ekraani.See teeb täiuslik puhkus või sünnipäeva kingitus iga auto omanik!

Kirjeldus:

Toote nimetus: Windshield Repair Kit

Toote komplekt kaal: umbes 40g

Pakendi suurus: umbes 7x2.8x10cm/2.76x1.1x3.94 cm

Toote Mõõdud:

20 ml remont agent: 2.6x9.8cm/1.02x3.85 cm

Lõikur: 4x2.5cm/1.57x0.98 cm

Kuivatatud film: 6x8cm/2.36x3.14 tolli

Pakkeleht:

20 ml remont agent x 1tk

Lõikur x 1tk

Kuivatatud film x 5tk

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Erilised Omadused Quick Fix ja Auto Tuuleklaasi Vahend Esiklaas Crack
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 40g
Toote Tüüp Akende Puhastusteenused
Materjali Tüüp Vedelik
Toote Maht 20 ml
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted