Lume Eemaldamise Spray 100ml Esiklaas Defroster Esiklaas Defroster Talvel Auto Tarvikud Multi-Purpose Spray Võti Lukud

€6.01 €10.02
Kättesaadavus: Laos
Sku: m359920

Kategooria:

Meie lume eemaldamise spray on valmistatud valitud materjale, et tõhusalt sulatada jää ja külma klaasi pinnad.Seda saab kasutada auto rakendused, sulav jää keyholes, kojamehed, antennid ja rohkem.Salvesta õli ja parandada tõhusust meie uuenduslik lahendus talveilm peavalu.

Omadused:

Toote nimetus: Auto lume eemaldamise spray

Olek: vedelik

Net sisu: 100ml

Funktsioon: lume eemaldamist, sulata

Hooaeg kasutus: talv

Kohaldatakse: autod, külmikud

Toodete Nimekiri

Auto lume eemaldamise spray*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Valitud Materjal: Meie lume sulatamise spray uhke võimas ja vastupidav valem, mis sulab jää ja lume kiiresti, see ei kahjusta teie auto värvi või klaasist.See on vaba kloori soolad ja teisi kahjulikke aineid, mis võivad kahjustada teie auto või keskkonnale.

2.Kiusame Vaba Levik: Lihtsalt väänata ja spray see lume sulamine pihustada iga jäine pinnad, ja vaata, see vabastab soojust lahustuda ja jää eemaldamiseks.See spray on võimalik kiiresti tungida lüngad vahel, jää ja külm ja klaasist, mistõttu on lihtne puhastada oma tuuleklaas, akende ja uste.

3.Lai Rakendus: lihtsalt Ära piira ennast, et auto lume sulamine, kui saad seda kasutada multi-funktsionaalne lume sulatamise spray kodu külm eemaldamise liiga.See on mitmekülgne lahendus, mis töötab külmikud, sügavkülmikud, külma vee torud, ja rohkem.

4.Aega säästev Lahendus: kaob vajadus tüütu kraapides ja mõrasid meie lume sulatamise spray.Vaevata puhastada õhuke jää, lume ja jää oma auto ootamata mootorit soojendada

5.Võib Ohutult Kasutada: hüvasti vaeva mõrasid ja kraapides paks jää see lumi sulatamise spray.Lahustada kangekaelne jää oma auto akna, keyholes, kojamehed, antennid ja muud osad vaevata.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Toote Maht 100ml
Erilised Omadused Auto Esiklaas Jäätõrje Spray
Päritolu Mandri-Hiina
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted