Nanocrystal Katmine Keraamiliste Agent Katmine Kattega Katmine Kõrgläikega Kaasaskantav Nano Crystal Katmine Agent Auto Hermeetik Kaitse

€12.27
Kättesaadavus: Laos
Sku: m371374

Kategooria:

See 9H Nano-Kate Komplekt on ideaalne auto entusiastid!See tekitab anorgaaniline kõrge puhtusastmega kattekihi, mis järgib pinna ja kaitseb värvi oma auto kõrgete temperatuuride eest.See komplekt on kasutusvalmis ja lihtne kohaldada, pikendada elu ja sära värvi.

Kirjeldus:

Nimi: Keraamiline Kate

Aine: Polyoxyalkylene ja muud nanomaterjalide

Kõvadus: 9H kõvadus

Kattekihi paksus: 30um

Läige: Suurepärase läike-nagu high-gloss mõju

Roostekindlad: PH-väärtus: PH2-12

Soojuse vastupidavus: kuni 760 kraadi

Sisaldab:

Box*1

Crystal katmine lahendus*30ml

Riie*2

Sponge*1

Käsiraamat*1

Laadi nõuanded:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Pakkeleht:

1* Keraamiline Kate Komplekt

Vaata rohkem toote detailid

1.Hüdrofoobsed, Disain: Meie Keraamiline Kate uhke arenenum hüdrofoobne tehnoloogia, mis hoiab ära mustuse ja niiskuse küljes auto pinda, hoides seda puhta ja puhas kuud tulla.

2.Koos 9H Kõvadus Kaitse: Kaitsta oma auto värvi pinnad alates mõjud ja kriimustuste meie 9H kõvadus Keraamiline Kate.Naudi long-kestev, uimastamise sära, et püsib ja parandab teie auto välimust.

3.Kõrge temperatuur Vastupanu: kaitsta oma esinemised koos meie keraamiline kate, mis taluvad temperatuuri kuni 760 kraadi tahes kliima, ilma lõhenemist, esineb värvimuutusi, ega deformeerunud.

4.Lihtne Kasutajaid: Sa ei vaja mingeid erilisi vahendeid või meetodeid, et saavutada professionaalseid tulemusi; kõik, mida pead tegema, on kehtivad Crystal Katmine Agent käsnaga ja pühkige maha rätikuga.

5.Hästi Tehtud: Meie keraamiline kate on koostatud arenenud polyoxane nano-materjalid, et luua puhas anorgaaniline kiht auto, mis toodavad uimastamise, kriimustuskindel lõpeta.See korduvkasutatav materjal muudab teie sõiduki välimuse ja hoiab seda vaadates täiesti uus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht Crystal Vaha
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted