Auto Spray Vaha mitmeotstarbeline Hüdrofoobne Ja Mustust Hülgavaks Anti-UV-kiirguse eest Kaitsev Auto Agent Nahk, Kangas & Armatuurlaua Cleaner Spray

€4.39 €8.79
Kättesaadavus: Laos
Sku: m286538

Kategooria:

Auto Spray Vaha mitmeotstarbeline Hüdrofoobne Ja Mustust Hülgavaks Anti-UV-kiirguse eest Kaitsev Auto Agent Nahk, Kangas & Armatuurlaua Cleaner Spray

Müüa Punktid:

1.Puhastav Toime: Tee oma auto välimus uute see spray vaha auto üksikasjalikult.Ei vaja professionaalset puhastus-vahendid, lihtsalt spray ja puhastamiseks.Tõhusalt eemaldab plekke, tolm, rasv, ja rohkem.Samuti on mitmekülgne ja seda saab kasutada erinevatel pindadel.

2.Naha Kaitse: See spray vaha auto üksikasjalikult on valmistatud ohutuid koostisosi, mis ei tekita kahju nahk.See kaitseb nahk pleegib, lõhenemist ja kõvenemise ja säilitab oma sära ja elastsuse.

3.UV-ja niiskuskaitse: See spray vaha moodustab kaitsva kile teie auto interjöör, mis takistab UV-valguse, niiskuse, soojuse ja kahjustaks seda.See pikendab kasutusiga teie interjööri ja hoiab seda otsivad uue.

4.Lihtne ja Tõhus: Ei ole vaja loputamist või poleerimine, lihtsalt spray see ala pärast seda, kui ta on puhta ja kuivana ja pühkida selle ühtlaselt rätikuga.Soovitud mõju saavutamiseks on läikiv ja sile auto pinda see lihtne ja kiire meetod.

5.Mitmekülgne Kasutamine: Meie spray wax on must-olla on auto omanikud, kes soovivad uuendada sisustust.Ideaalne riidest osad ja nahk armatuurlauad, see on väga lihtne rakendada valemit ei jäta midagi, kuid uimastamise sära.

Kirjeldus:

Kogemus top-tier puhastavat mõju ning kaitsta oma auto nahkpolster meie auto vaha spray.Eluea pikendamiseks teie sõiduki salongi meie lihtne kasutada ja mugav pihusti, mistõttu on nii praktiline ja stiilne.

Kirjeldus:

1.Toote Nimetus: Auto Vaha Spray

2.Toote Kaal: 30ml 40g, 50ml 60g (ligik.)

3.Toote Suurus: 30ml 2.8*10.1 cm/1.10*3.97 aastal, 50ml 3.1*11.4 cm/1.22*4.48 aastal (ligik.)

Pakkeleht:

1 * Auto Vaha Spray

Märkused:

1.Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, võib esineda värvi erinevusi toote, palun mõista.

2.Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib viga toote suurus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Erilised Omadused Spray Lakk
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Kaal 41g
Toote Tüüp Nahk Ja Polster Cleaner
Materjali Tüüp Vedelik
Toote Maht 30ml / 50ml
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted