Kiire Kate Spray Wax 500ml Auto Kattega Nano Udu Kõrge Kaitse Auto Kilp Kattega Veevaene Auto Värvi Remont Nano Spray

€9.72 €19.44
Kättesaadavus: Laos
Sku: m289179

Kategooria:

Kogemus uuele tasemele, autode hooldus meie Auto glaseeraine!Kasutades täiustatud nano tehnoloogia, see lakk moodustab tiheda kaitsva kihi, mis talub kõrgeid temperatuure ja aeglustab kiirguse ja oksüdatsiooni teie auto värvkatet UV-kiirgusele.Ei vaja vahatamist või poleerimist, meie glaseeraine muudab auto hooldus imelihtne.

Toote materjal: vedelik

Toote kaal: umbes 560g

Toote suurus: 6.5*19CM (2.55*7.48 tolli)

Soe meeldetuletus: Toote mõõtmed/pildid on kõik mõõdetud ja on võetud käsitsi.Palun anna mulle andeks, sest väikesed kõrvalekalded.

Nimekiri:

Glaseeraine*1

või

Glaseeraine*1+rätik*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Arenenum Hüdrofoobne Valemi järgi: Kilp oma auto vee plekke ja söövitav meie Kiire Auto Spray Lakk.Selle täiustatud nano valem loob hüdrofoobne efekt, mis tõrjub vett, hoides auto kere on puhas ja läikiv.

2.Läikiv Performance Boost: Kiire Auto Lakk Spray moodustab kaitsva barjääri, mis kaitseb teie auto värv pleegib ja kahju, mis on põhjustatud UV-kiirguse, mustuse ja saasta vastu.Hoia oma läikiv auto vaadates täiesti uus.

3.Täiustatud Tolmu Vastupidavad: meie Kiire Auto Spray Lakk, vähendada vajadust pidevalt auto peseb, kuna see moodustab suure tihedusega kaitsev kiht, mis hoiab ära teie sõiduk tolmu-tasuta.

4.Sõiduki parem Kaitse: Meie Kiire Auto Spray Lakk tagab kõrge temperatuur-vastupidavad, kaitsevad oma auto kuumuse kahjustused.See moodustab tugeva ja vastupidava kihi, mis takistab pleegib, lõhenemist, koorimine, ja rohkem.

5.UV Ennetava Lahendus: Pikendada elu oma auto värvi meie Kiire Auto Lakk Spray, mis loob antioksüdant barjääri, mis on tõhusalt vähendada värv pleegib ja kollasus vastavalt UV-kiirgusele.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Toote Maht Puhastus sisuliselt
Mudeli Number 500ml Auto glaseeraine
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted