Spray Lakk Agent 500ml Auto Kilp Kate Auto Värvi Remont Nano Spray Veevaene Kõrge Kaitse Auto glaseeraine Remont

€9.28 €13.27
Kättesaadavus: Laos
Sku: m326173

Kategooria:

Tutvustame meie auto kate kit, kasutades uuenduslikke nano tehnoloogia moodustavad tiheda kaitsva kihi, mis talub kõrgeid temperatuure ja aeglustab kiirguse ja oksüdatsiooni põhjustatud UV-kiirte eest.Ei vaja vahatamist ja poleerimist nautida kauakestev sära ja kaitse oma sõidukit.

Toote materjal: vedelik

Toote kaal: umbes 560g

Toote suurus: 6.5*19CM (2.55*7.48 tolli)

Soe meeldetuletus: Toote mõõtmed/pildid on kõik mõõdetud ja on võetud käsitsi.Palun anna mulle andeks, sest väikesed kõrvalekalded.

Nimekiri:

Glaseeraine*1

või

Glaseeraine*1+rätik*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Arenenum Hüdrofoobne Valemi järgi: Kilp oma auto vee plekke ja söövitav meie Kiire Auto Spray Lakk.Selle täiustatud nano valem loob hüdrofoobne efekt, mis tõrjub vett, hoides auto kere on puhas ja läikiv.

2.Elujõudu Läikiv Värv: Kiire Auto Lakk Spray suurendab oma auto jõudlust, parandades aerodünaamikat.See spray ka lukud esialgse sära auto värvi, mis pakub läikiv ja valmis ilma vahatamine või poleerimine.

3.Täiustatud Kaitse Tehnoloogia: Meie Kiire Auto Lakk Spray kasutab unikaalne valem, luua tihe, läbitungimatu barjääri vastu tolm ja praht.

4.Sõiduki parem Kaitse: Meie Kiire Auto Spray Lakk tagab kõrge temperatuur-vastupidavad, kaitsevad oma auto kuumuse kahjustused.See moodustab tugeva ja vastupidava kihi, mis takistab pleegib, lõhenemist, koorimine, ja rohkem.

5.UV Kaitse: kaitsta oma auto enneaegne vananemine, mis on põhjustatud UV-kiired meie kiire auto lakk spray, mis moodustab antioksüdant kihti, vähendab värvi tuhmumist ja kollasus.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Toote Maht Puhastus sisuliselt
Mudeli Number 500ml Auto glaseeraine
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted