auto Vaha Aplikaator Padjake Üksikasjalikult Vaht Sponge Reguleeritav hooldus Poleerimine Pad Kodu autopesu & Cleaning Kit kohaldamiseks Vaha

€5.72 €11.44
Kättesaadavus: Laos
Sku: m294178

Kategooria:

Bullet Punkte: 1. Lihtne Puhastus: kasutades meie vaha poleerimine pad, saate vaevata eemaldada puhastus plekke oma mööbel või auto sekundit.Selle kasutaja-sõbralik kleebi valem ja siledad pinnad teha protsess lihtne ja kiusame tasuta.Hüvasti kangekaelne plekke. 2. Ohutu Poleerimine: Saavutada täiuslik sära, ilma kriimustuste see reguleeritav vaha poleerimine pad.Oma reguleeritav suurus ja pingsus, koos elastsus, et see sobib iga polisher.Nautige pingutusteta poleerimine ja optimaalseid tulemusi iga kord. 3. Töökindel Poleerimine: Nautida täpne ja tõhus poleerimine meie vaha pad - tugev adhesioon, ükski serv töötab isegi suurtel kiirustel, ja ei lange välja. 4. Üldine Eesmärk: See vaha poleerimine pad saab hakkama igasugu vahad, poleerimisvahendid, ja hermeetikud.Koos mitmeid rakendusi, see on ideaalne puhastamiseks majapidamistarbeid, nagu põrandad, mööbel ja seadmed.Lisaks, see sobib ka tõrjevahendite puistamine ja sõidukite poleerimine, mistõttu on go-vahend mis tahes ülesanne.

5. Tasakaalustamata Pikaealisus: Valmistatud ülemuse materjalide, meie vaha poleerimine pad on tugev ja vastupidav, mõeldud taluma ajaproovile.See ei murduvad kergesti, tagades pikaajalise kasutamise ilma tagasilööki.

Kirjeldus:

1. Mõeldud lihtne kleepida taotluse ilma kriimustada või alla kukkuda tänu kiire vaheldumine.

2. Sobib kasutamiseks koos vahad, poleerimisvahendid, hermeetikute ja rohkem.Vastupidav ja võib kasutada pikka aega.

Spetsifikatsioon: 1. Toote nimetus: Vaha Aplikaator Padjake 2. Materjal: käsn, kohevaks 3. Värvus: Must 4. Toote suurus: umbes 15x0.5cm/5.91x0.2 tolli 5. Sobib: autode poleerimine käsna -, puhastus-magic muda, jne.

Pakk Loetelu: Vaha Aplikaator Padjake*1

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Toote Kõrgus 5cm
Erilised Omadused Aplikaator
Materjali Tüüp sponge, kohevaks
Toote Kaal 100g
Toote Laius 15cm
Kirje Pikkus 15cm
Toote Tüüp Käsnad, Pajalapid & Harjad
Päritolu Mandri-Hiina
Dropshipping/Hulgimüük Tugi
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted