Keraamiline Kate Autode Kauakestev Auto Vaha poola Spray6 1 Sõiduk Kilp Kattega 100ml Auto Kilp Kattega Puhastus

€13.95
Kättesaadavus: Laos
Sku: m324321

Kategooria:

Bullet Punkte:

1. Võimas puhastav Toime: Keraamilised Auto Spray Lakk ei ole ainult kaitseb auto värvi kriimustuste ja plekkide, kuid muudab ka sinu auto välimuse täiesti uus koos oma 6-in-1 puhastav toime.See puhastab tõhusalt mustuse, tolmu, rasva ja mustuse oma auto pinnad, jättes läikiv ja sile.

2. Ideaalne Kilp: Kaitsta oma sõiduki meie keraamiline auto spray lakk.Meie kerge valem on mitte-destruktiivne ja ohutu kasutamine, mis jätab kaitsva kihi, mis ei kahjusta teie auto värvi.

3. Pingutusteta Puhastamise: Lihtsalt pihustada ühtlaselt kohta pindu, oma auto, kergelt poola see lapiga ning pühkige seda käsna täielik puhastus.Keraamilised Auto Lakk Spray annab sinu auto läikiv ja kaitsev viimistlus minutit.

4. Kaitsekilp: See keraamiline auto lakk spray moodustab vastupidav ja läikiv kaitsekile oma auto pinnad, takistades tolmu ja vee plekke corroding värvi ja laiendada elu oma auto.

5. Kanda Mugavalt: Võtta meie Keraamiline Auto Lakk Spray teedel.Selle väikese, peen disain võimaldab teil puhastada oma auto igal ajal, ilma vett.Kaasaskantav ja kompaktne, seda on lihtne kaasas kanda ja kasutada õues jaoks läikiv, poleeritud viimistlusega.

Kirjeldus:

Meie Keraamiline Auto Lakk Spray on must-olla on auto omanikud!Selle kerge koostis on ohutu kasutada auto värvi, ja selle lihtne ja kiire operatsioon on lihtne kohaldada.See spray moodustab kaitsekile, mis teeb sellest suurepärase kaitse mustuse vastu.See on ka lihtne kaasas kanda ja kasutada, mistõttu on ideaalne-the-go kaitse.

Kirjeldus:

1. Nimi: auto kaitse spray

2. Maht: 100ml

Pakkeleht:

1* Keraamiline Kate Autod

Märkus:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Toote Kaal 1.00kg
Elemendi Läbimõõt 0.00inch
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Laius 3.8cm
Mudeli Nimetus Keraamiline Kate Autod
Kirje Pikkus 16.8cm
Brändi Nimi vvcesidot
Toote Kõrgus 3.8cm
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted