Water Repellent Spray Anti Vihma Kate Auto Klaas Hüdrofoobsed Anti-vihm Auto Vedelik Esiklaas Peegel Mask Auto poola Kit

€6.86 €15.25
Kättesaadavus: Laos
Sku: m326975

Kategooria:

Kaitsta oma auto esiklaas vihma, muda ja pori, meie veekindel spray!Parandada sõidu ohutust ja teha klaasipuhastite tööd paremini.Meie hingav valem tagab nr udu või udune build-up prillid.Kergesti eemaldada mustus ja tahm selge nähtavuse.

Kirjeldus:

Projekti Tüüp: veekindel spray

Net sisu: 150g

Peamised koostisosad: trietanoolamiin, veekindel, silikoonõli, pindaktiivne aine, jne.

Toote Omadused: veekindel ja läbipaistev, et vältida takistava vaatepilt, mis muudab sõidu ohutumaks vihmane päeva.Vähendada haardumist ja erosiooni külm, ühendid, muda, šellak ja liikluse tolmu, parandab oluliselt nähtavust, sõites vihmane päeva, ja tagada sõidu ohutust ja mugavust.

Toodete Nimekiri:

veekindel spray x1

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Selge Visioon: See veekindel spray loob õhuke kiht veekindel kate oma esiklaas, parandada sõidu ohutust ja nähtavust, sajune või udune tingimused.See takistab ka udustamine ja tolmu kogunemine, hoida oma visioon selge ja terav.

2.Kiire Moodustamine: Kogemus kiire film kujundab meie veekindel spray.Automaatne vee-blokeerimine film tagab parema puhasti jõudlus, tagades selge nähtavuse ajal vihmane ajab.

3.Nähtamatu Veekindel Tehnoloogia: Kaitsta oma püügivahendite vastu kahju vee, mustuse ja plekkide koos meie revolutsioonilise spray kasutades täiustatud super hüdrofoobsed tehnoloogia.Kogemused pikaajalised, lõhnatu, ja hingav kaitse, mis on vastupidavad keskkonna tegurid.

4.Muretu Poleerimine: hüvasti vaeva poleerimine seda veekindel spray.Kergesti eemaldada sõrmejäljed, mustuse ja rasva, ilma et oleks vaja buff või nühkima.Lihtsalt spray ja pühi jaoks vaevata puhastada pinnad.

5.Mitmeotstarbeline Lahus: Valvur oma väärtust pindade vastu vett kahju see võimas veekindel spray.Mitmekülgne lahendus edevus peeglid, binoklid, windows, tahavaatepeeglite, päikesevarjud, prillid, vannituba klaas, ujumine kaitseprillid ja rohkem.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht Auto veekindel esindaja
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted