AZGIANT Jaoks 2004-2010 Vauxhall Astra Tagumine Pagasiruumi Lock Actuator Assamblee 12V DC Mootor Mootor

€6.02 €6.55
Kättesaadavus: Laos
Sku: m330718

Kategooria:

Kallis klient: tere tulemast meie poodi!Kui te ei ole rahul jõudlust pagasiruumi luku või kui see on korrast ära, meie Taga Pagasiruumi Lock Actuator Remont Komplekt on ideaalne lahendus teile!Selle parandamise tööriista komplekt on varustatud 12V DC mootor mootori, pakkudes suurepärast jõudlust ja töökindlust tagamaks tõrgeteta toimimine teie pagasiruumi lukk.

Miks Valida Meie Taga Pagasiruumi Lock Actuator DC Mootor?

1. Kvaliteetseid Materjale: Meie komplekt on valmistatud premium materjalid, tagades vastupidavuse ja pika elueaga, mis pakub sulle usaldusväärne remont lahendus.

2. Kiire Remont: meie kit, sa ei pea ootama tehnik või maksta kallist remonti tasud.Te võite alustada remont kohe ja taastada normaalne funktsionaalsust oma pagasiruumi lukk.

3. Kulutõhusad: Võrreldes asendades kogu lukk assamblee, meie repair kit on hind madalam ja annab sama efekti.See on ökonoomne ja võimalik valik.

4. Kõrge Ühilduvus: Meie repair kit on kooskõlas pakiruumi lukud erinevate auto mudelid, tagades lai kohaldatavus.Ükskõik millist liiki sõiduki teil on, võite leida sobiva lahenduse.

Sobib:

-2004-2010 Vauxhall Astra

Paigaldusjuhend:

1. Tagada sõiduki ohutu riik, lülitage mootor välja ja eemaldage seade vooluvõrgust.

2. Ava pagasiruumi ja leida pagasiruumi lukk.

3. Osadeks vana pagasiruumi lukk koost.Teil võib tekkida vajadus kasutada kruvikeerajat või muud vahendid, nagu tegi sõiduki tootja poolt.

4. Asetage uus Mootor algses asendis ja veenduge, et see on õigesti ühendatud sõiduki.

5. Kasuta kruvikeeraja või muude vahenditega, et tagada kit paigas.

6. Ühendage toide ja veenduge, et kõik ühendused on õiged.

7. Sõidukit käivitada ja testida funktsionaalsust pagasiruumi lukk.

Pange tähele: Enne paigaldamist ja kasutamist meie repair kit, palun veenduge, et teil on kontrollitud ja remonditud sõiduki vastavalt tootja juhistele, et tagada ohutus ja nõuetekohasus.

Osta meie Taga Pagasiruumi Lock Actuator Remont Komplekt 12V DC Mootor Mootor nüüd ja nautida paremat pagasiruumi lukk kogemusi oma sõiduki!Kui teil on küsimusi või vajate abi, võtke julgelt ühendust meie klienditeeninduse meeskond.Täname, et valisite meie toote!

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Mudeli Number FC280
Materjal metall + plastik
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted