Auto Scratch Remover Auto Kere Lihvimine Ühend Auto Anti Scratch Agent Auto Lakk Poola Koos Sponge Auto Värvi Taastavat Vedelik

€3.27 €6.53
Kättesaadavus: Laos
Sku: m355536

Kategooria:

Bullet Punkte:

1. Sobivad Kõik Värvid: See auto scratch remover saab kasutada mis tahes värvi sõiduk, kas see on must, valge, punane või sinine.See ei nõua crystal katmine või lakk kaitsekile, nii et saate kergesti kohaldada seda oma auto.

2. Lihtne Remont: selle auto scratch remover, saab kergesti eemaldada kriimustusi ega plekke teie auto minutit.Lihtsalt järgige neid lihtsaid samme: kanna toode lisatud käsn, hõõru seda õrnalt kahjustatud piirkonnas.

3. Praktiline Ja Oluline Vahend: Sellega on võimalik tõhusalt lahendada nullist probleem ja taastada esialgse värvi ja läike teie autole.See auto scratch remover on kõrge kasulikkus ja praktilisus, mistõttu on suurepärane valik auto omanikud.

4. Ulatuslik Kasutamine: See auto scratch remover saab tõhusalt eemaldada küünte kriimud ukse käepide, väike värvi kahjustus, ja muud väikesed ja kerged kriimustused.See on laialt kasutatav ja sobib iga auto värv ja tüüp.

5. Värv-sõbralik Valem: Erinevalt teistest toodetest, mis võivad reageerida auto värvi, meie auto scratch remover on õrn ja ohutu auto.See võib remont kriimustusi, ilma et see mõjutaks originaal auto lõpuni, jättes oma auto vaadates nii hea, nagu uus.

Funktsioon:

1. "Koheselt eemaldada auto kriimustuste see väga mitmekülgne scratch remover!

2. Kiire töö ja ei reaktsioon auto värvi, see on laialt levinud ja suure-kasuliku lahenduse iga auto omanik.

3. Palun pange tähele, et seal on mingit värvi valik."

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Auto scratch remover

2. Suurus: 11.5*3.2*3.2 CM(4.5*1.2*1.2 tolli)

3. Neto kaal: 15 g)

4. Peamised rakendusalad: Eemaldada kriimustusi/juuksed read/oksüdatsiooni kiht/keskmine kriimustuste/kerged kriimud/väike kriimustusi

Nimekiri:

Sponge*1

Auto scratch remover*1

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Toote Laius 3.2cm
Erilised Omadused Auto Kere Lihvimine Ühend
Toote Kaal 25g
Toote Kõrgus 3.2cm
Kirje Pikkus 11.5cm
Mudeli Nimetus Auto Scratch Remover
Brändi Nimi vvcesidot
Toote Tüüp Poleerimisvahendid
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted