Esitulede Remont Agent Pesuseade Puhastusvahend 300ml Quick & Easy Sügav Puhas Esitulede Objektiivi Taastavat Jaoks Esituled Tagatuled

€6.94 €13.88
Kättesaadavus: Laos
Sku: m353204

Kategooria:

Meie esitulede objektiivi taastavat lihtsalt ja kõrvaldab tõhusalt kriimustuste ja eemaldab klaas õli film, muutes oma esituled näevad välja täiesti uus.Kiire, lihtne ja mugav kasutada, pinna oma pesuseade toimib ka kaitsva tõkke.Ohutu ja kahjutu, see toode on ideaalne lahendus, et taastada oma auto esituled.

Projekti Tüüp: Auto Tulede Poleerimine Renoveerimine Esindaja

Net sisu: 300ml

Kohaldamisala: Kõrvaldades eri liiki mustuse, nt autod, kunstlik nahk, köök, kodumasinad, igapäevased toimingud ja muud tüüpi sõidukeid.Seda saab eemaldada ka klaas õli film.

nimekiri:

esitulede objektiivi taastavat*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Deep Clean: See vilkur remont agent saab tõhusalt kõrvaldada sõiduki kriimustuste ja lahendada probleeme, nagu kollasus.Samuti tagab tõhusa puhastamise oma esituled.

2.Laialdaselt Kasutatakse: See kõrvaldab tõhusalt klaas õli kile ja uuendab oma auto esituled.Draiv koos kristall-selge nähtavus ohutumaks ja nauditavamaks juhtimiskogemus.

3.Lihtne kasutada: Lihtsalt pühkige meie remont agent otse oma pesuseade rätikuga.Ei vaja keerukaid tööriistu või samme.Saavutada selge ja ere pesuseade selleks vaid mõni minut.

4.Isepuhastuv Kate: Meie Esitulede Remont Agent loob superhydrophobic isepuhastuv klaas kattega esitulede pinnad, mis takistab tolmu kogunemist ja veeplekid.

5.Ohutu ja Looduslik: Meie Esitulede Remont Agent omadused kerge ja universaalne valem, mis ei kahjusta ema või laps.See on ohutu valik taastada oma pesuseade' heledust.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Erilised Omadused Objektiivi Taastamine Cleaner
Mudeli Number Esitulede Remont Agent
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht 300ml
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted