Esiklaas Õli Film Eemaldaja Glass Cleaner Kate Agent Auto Üksikasjalikult Vee Spot Remover Õli Film Eemaldaja Klaas, Kile Eemaldamine

€5.93 €16.02
Kättesaadavus: Laos
Sku: m316506

Kategooria:

Hüvasti õlise kile teie auto aken on meie Esiklaas Õli Film Eemaldaja!See toode eemaldab vaevata film, tagades selge visioon ja ennetada redepositing veeauru ja tolmu.Puhastamine teie auto aken on kunagi olnud lihtsam.Saada, et crystal-clear view sa väärid!

Kirjeldus:

Net sisu: 95ml

Toote suurus: 14.5x7cm/5.7x2.75inch

Pakkeleht:

1x Õli Film Eemaldaja Auto Akna

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Sõidu Ohutust Prioriteet: Ohutult tegutseda oma sõiduki meie auto klaasi õli film puhtamaks.Esikohale sõidu ohutust ta kiiresti remonti, vesi kahju ja udu autode esiklaasid ja tahavaatepeeglid, et tagada selge visioon.

2.Pingutusteta Puhastamise: Meie Auto Klaasi Õli Film Puhastaja on ideaalne lahendus, et kõrvaldada raske õli, pori ja mustuse oma esiklaas.Väga tõhusaid koostisosi, see teeb puhastamine imelihtne ja säästab aega ja vaeva.

3.Täiustatud Kaitse: Kasutades meie Auto Klaasi Õli Film Cleaner väldib veeauru ja tolmu redepositing, tagades maksimaalse läbipaistvuse.Koos täiustatud kaitsekile see suurendab ka sileduse, tagab teie auto näeb välja särav ja uus iga kord, kui seda kasutada.

4.Mitmekülgsus: oma lihtsa ja lihtne, meie Auto Klaasi Õli Film Cleaner on ideaalne eemaldades õli film auto akna, samuti majapidamis-klaasi, peeglite ja akende köögid ja vannitoad.Nautige selle laialdane rakendamine, et täita kõik teie puhastamist vajab.

5.Taaselustada Oma Vaadata: Kõrvaldada õli film auto akna klaas, et tagada kristallselge nägemus Auto Klaasi Õli Film Puhtamaks.Enam hägune seisukohti sõidu ajal.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Maht Eemaldaja
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted