Anti Slip Rehvi Ketid Universaalne Sobib Anti-Slip Auto Ketid Talvesõit Turvalisuse Kett Legeeritud Terasest Anti Skid Rehvi Lumeketid

€2.89 €5.79
Kättesaadavus: Laos
Sku: m367631

Kategooria:

Teeb talvel sõitmise ohutumaks koos Rehvi Ketid!Teil ei ole vaja eemaldada oma rehvid või muretsema kahjustada teie auto kere.Ketid, mis suurendab hõõrdumist, mis hõlmab kõige valdkondades rehvi, samal ajal vähendades hõõrdumist müra.

Toote nimetus: auto anti-rehviketid

Toote kaal: Väike: 980g Suur suurus: 1050g

Toote suurus: Väike suurus: 39*18*5cm Suur suurus: 44*18*5cm

Toote materjal: metall

Kohaldatava rehvi mudel: Väike suurus kohaldatav rehvi mudel: 165-205 Suured kohaldatav rehvi mudel: 215-265

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Nimekiri:

Anti Slip lumeketid x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kiire-Setup Mugavus: Lihtsalt lükake neid peale oma rehvid, lukk neid, ja sa oled hea minna; nr rehvi eemaldamine või tööriistu vaja.Meie üheksa-ruut võrku disain tagab kallistama sobivad ja optimaalse haarduvuse lumistel teedel.

2.Erakordne toimimine: Meisterdatud kõrge tugevuse legeeritud terasest materjal, meie anti slip lumeketid tagavad pikema tööea, ilma kahjustamata oma auto kere või kriimustada rehvid ja kere.

3.Täiustatud Lumi Veojõu: parandades anti-skid hamba struktuuri ja suurendada hõõrdumist, need lumeketid tõhusalt lõhkuda jää ja lumi, tagada teie ohutus libe teedel.

4.Tugev Anti-Slip: Meie Anti Slip lumeketid pakkuda tasakaalustamata stabiilsust mis tahes maastikul.Need ketid on luua kindel ja usaldusväärne haaret muda, lumi ja jää, mis hõlmab kõige valdkondades rehvi.

5.Hõõrdumise Vähendamiseks: Meie Anti Slip lumeketid " kummi tihend tehnoloogia tagab müra vähendamine ja vähendab hõõrdumist vahel rehvid ja ketid.Sõida ohutult ja mugavalt jooksul lumine hooaeg.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Materjali Tüüp Metallist
Kirje Pikkus 44cm
Päritolu Mandri-Hiina
Toote Laius 18cm
Toote Kaal 1.05kg
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted