200g Auto Hooldus ja Puhastus Komplektid Auto Värvi Taastavat Katmine Crystal Vaha Auto poola Hooldus Saastusest Puhastamise Tarvikud

€7.20 €14.39
Kättesaadavus: Laos
Sku: m320967

Kategooria:

Kirjeldus

Plating Crystal Auto Vaha ohutult eemaldab plekid ilma seda kahjustamata värvi valmis, et säilitada oma algse sära.See annab igakülgset abi, et auto värvi ja sobib erinevat värvi, auto värvi.

Kirjeldused

Nimi: Plaa Crystal Auto Vaha

Maht: 200g

Juhised:

1. Kuiv keha pärast puhastamist.

2. Kohaldada autode hooldus vaha ühtlaselt kehale.

3. Pärast ootab umbes 3 minutit, pühkige kerge rätikuga.

4. Pärast seda, kui hooldus on lõpetatud, auto on nii särav, nagu uus.

Pakkeleht

1 x Katmine Crystal Auto Vaha

Vaata rohkem toote detailid

1.Plekkide Eemaldamine: Auto Nullist Remont Komplekt annab oma auto uue ilme.Seda saab tõhusalt eemaldada plekke ei kahjusta värvi ja pakkuda täiuslik kaitse oma auto.

2.Taastada Läige: Auto Vaha poola Komplekt annab tugeva, kaua kestev kaitse, et hoida oma auto otsin särav.See on ohutu ja tõhus, et kõik liigid, läikiv värvid.

3.Kriimustuskindel: Automotive Crystal Vaha saab tõhusalt täita väikesed kriimud ja vältida värvi vananemine.See kiiresti moodustab värviga katmine kaitsva kihi suletud värvi pinnale.

4.Crystal Vaha: Auto Hooldus ja Puhastus Komplektid kasutada karnaubavaha.See on mitte õline valem.See sügavalt niisutab auto värvi pinnale ja kaitseb teie auto pikka aega.

5.Mitmeid Rakendusi: Plating Crystal Auto Vaha võib olla värvitud auto värvi.See sobib auto kapuuts, pool keha, kere, rearview mirror, iluvõre, tuled, ja muu seisukohti.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Toote Maht 200g
Mudeli Number Auto Crystal Vaha
Päritolu Mandri-Hiina
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted