Scratch Remover Sõidukite Auto Värvi Korrektsioon 300ml Ohutu all-in-1 Kiire Ultimate Auto Värvi Kriimustuste Eemaldaja Must

€7.73 €15.46
Kättesaadavus: Laos
Sku: m342700

Kategooria:

Eemaldada kriimustusi ja pinna oksiid film oma auto meie auto nullist kustukumm!See kustutaja ei jäta mõni muu värv ja võib kaitsta muude tahkete pindade auto.Samuti võib see parandada koltunud valdkondades, kui seda kasutatakse ringikujuline liikumine.Taaselustada oma auto välimust ilma igasugust uus kriimustusi.

Toote nimetus: Auto nullist remont vahend

Värv: Must

Funktsioon: auto nullist remont esindaja

Maht: 300ml/10.58 oz

Nimekiri:

Auto Scratch Remover*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Taastada Algse Sära: Uuendada oma auto välimus meie ideaalne lahendus.See eemaldab pind oksiid film ja täidab mingit värvi kriimustusi, taastada auto esialgse sära.

2.Eco-Sõbralik Ohutu: Kasutades ohutu ja looduslikke koostisosi, see auto scratch remover ei reageeri teie auto värvi või jäta plekke.See tagab, et originaal värvi auto on hooldatud.

3.Sõiduki Säilitamine: Meie auto scratch remover ei midagi enamat kui lihtsalt kõrvaldab kriimud.Samuti annab see kauakestev, kaitsev kate, mis kaitseb teie sõiduki pinnad.

4.Multi-Funktsionaalne Lahendus: Anna oma auto täieliku makeover meie Auto Scratch Remover.Multi-Kasutada valemit mitte ainult eemaldab kriimud & taastab sära, kuid parandab ka nähtavust.

5.Lihtne Kasutada: Kohaldada lahendus on terry cloth või microfiber ümmarguses liikumisi, ja pühkige kuiva lapiga pärast puhastamist oma auto, et näha koheseid tulemusi.

0 Arvustused

Postitage kommentaar

Täiendav Teave

Omadused Väärtused
Mudeli Number Auto Scratch Remover
Väline Testimine Sertifitseerimine ce
Toote Maht 300ml
Päritolu Mandri-Hiina
Erilised Omadused Kiire Scratch Remover, Ohutu ja Õrn
Toote Kaal 310g
Võib-olla meeldib teile see

Seotud tooted